Een jurk besteld in 2 maten. Beide onderjurken waren niet meegeleverd. De medewerkers van The Stone waar ik het pakket heb opgehaald hebben contact opgenomen met de webshop. De webshop heeft contact gezocht met mij en de onderjurk is nageleverd. Prima opgelost dus!
Top geregeld allemaal!!
Mijn ervaring is dat ik heel erg goed geholpen ben en het personeel kwam zelf met een oplossing
Keurig geleverd in de winkel en de medewerksters waren uiterst vriendelijk mocht dit meteen passen.
zie bovenstaand
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat er geen verzendlabel is toegevoegd aan het pakket. Wij hebben het gecontroleerd in het systeem. Wij zien dat het pakket is opgehaald in de winkel. Bestellingen afgehaald in de winkels dienen ook geretourneerd te worden via één van onze winkels. Bestellingen, gratis afgeleverd in de winkels, worden niet voorzien van een retourlabel van onze vervoerder. Excuus voor het ongemak als wij je niet goed hebben ingelicht in de winkel.
Helaas is het niet helemaal goed gegaan met het bezorgen van mijn bestelling. Dit is te verwijten aan DHL, niet aan The Stone. Tamara van de klantenservice heeft mij ontzettend goed en fijn geholpen.
het door mij bestelde jurkje was helaas te klein, het was nog de enige maat die te leveren was. ik bracht het terug in de winkel, geld terug, geen enkel probleem. Heel fijn.
Vlotte levering, artikel goed verpakt. Was door DHL in de brievenbus gepropt, maar door de goede verpakking is het jasje niet gekreukt en zonder kleerscheuren ontvangen. Dus geen spullen meer via DHL meegeven. Stone is top!
Duidelijke site, snelle regeling en afhandeling en nette aflevering. Goed verpakt, duidelijke uitleg voor als er iets retour moet Meer dan prima.
mijn ervaring is, dat als mijn maat er niet is, ergens anders de maat gehaald wordt, en ik een mail krijg, als die binnen is. Heel gewoon, heel makkelijk. Zo behoud je de klanten, en komen mensen terug.
The stone heeft veel producten, dit is leuk! Laatst besteld en een kapot artikel ontvangen, jammer dat ze dit dan niet gewoon gratis een nieuwe toe zenden. Nu moet ik deze weer opnieuw bestellen en verzendkosten betalen, dan kan ik beter ergens anders bestellen. Ook al 2x maal verschillende artikelen ontvangen die mega erg naar rook stinken, zo erg dat het artikel amper te passen is van de stank... dit vind ik wel echt bizar. Momenteel benieuwd wat ze doen met artikelen die snel na bestellen flink zijn afgeprijsd, of je dan alsnog de dure prijs moet betalen... al met al lastig, leuke artikelen maar de rest laat nog aardig wat wensen over!
Beste Yenna, Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je een kapot artikel en dat naar de rook stonk hebt ontvangen. Uiteraard is dat niet de bedoeling! Excuus voor het ongemak. Helaas kunnen wij geen ruiling aanmaken. Wij vragen de klant om de artikelen opnieuw te bestellen en uiteraard ontvang je de verzendkosten retour. Wij zien in het systeem de klacht van het artikelen. Helaas konden wij de verzendkosten niet verrekenen omdat er geen nieuwe bestelling is geplaatst voor het artikel. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 0174-623510 zodat wij tot een oplossing kunnen komen.
Een pantalon ontvangen met een horizontale scheur in het stof. Slechts 1 uur gedragen en nooit gewassen. Internet staat vol met negatieve recensies over dit malafide bedrijf zonder geweten. Ze sturen voortdurend naar eerlijke mensen defecte kledingstukken op en lossen het probleem niet op en geven niet thuis. Spijtig dat er toch1 ster gegeven moet worden, want het is echt niets waard. Zezijn er gewoon op uit om klanten op te lichten! Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Nooit van zijn leven bestellen hier, al was het de laatste webshop ter wereld!!!
Beste Scooby, Bedankt voor uw review. U geeft aan dat de pantalon een scheur midden op de stof heeft, wat wij erg vervelend voor u vinden! Wij zien dat u op 24-02-2021 een bestelling heeft gedaan op onze webshop. De klacht heeft u op 19-05-2021 aangemeld. Na beoordeling van de klacht kunnen wij concluderen dat het gaat om gebruiksschade en niet om een productiefout. Gebruiksschade valt niet onder garantie waardoor wij u helaas niet tegemoet kunnen komen. Wij hopen op uw begrip.
Top, keurig & snel
Hier niet bestellen mensen Ze sturen. Verkeerde producten en als je retour stuurt moet je alsnog betalen Ik heb een verkeerde artikel ontvangen van Reinders. Heb die terug gestuurd. Omdat het verkeerde artikel is En nu zeggen ze dat ik verkeerde heb terug gestuurd en niet retour kunnen verwerken?? Hallo heb een verkeerde ontvangen dat heb ik ook aangegeven Vind dit niet zo netjes Raad zeker af hier te bestellen Dit is een rare partij Doen rare zaken Zal dit overal plaatsen om mensen voor hun fout te behoeden
Beste E. van Rijszen, Wat vervelend om te horen dat jij het verkeerde artikel hebt ontvangen. Wij zien dat jij op 5-05-2021 een Reinders pak uit de nieuwe collectie hebt besteld. Het Reinders pak dat wij retour hebben ontvangen van jou is uit de collectie van 2019, zonder originele kaartjes. Intern hebben wij onderzocht of wij deze items nog op voorraad hebben. Beide items hebben wij sinds december 2019 niet meer voorradig. Daaruit kunnen wij concluderen dat wij de juiste items hebben opgestuurd op 6-05-2021. Omdat wij de verkeerde items hebben ontvangen, kunnen wij deze helaas niet retour verwerken. Uiteraard ben je de items niet kwijt. Wij sturen deze retour naar jou.
Mooie leuke kleding, betaalbaar. Makkelijk te retourneren
Ik heb via internet iets besteld van een ander merk, smashed lemon, dat zij niet hadden bij The Stone op De Loper in Vlaardingen. Via genoemde winkel heb ik het laten bezorgen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en geholpen. De dames vonden het zo’n leuke top dat zij verbaasd waren dat zij dit merk niet in hun winkel verkochten. Ze waren heel erg enthousiast Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader!
Ik heb via de webshop gekocht, product staat, krijg je ook daadwerkelijk. Goede kleding goede prijs. Zal hier zeker nogmaals gaan bestellen.
Goede praktische adviezen
Super geholpen goed advies
Heel tevreden, de verkoopster in de winkel heeft het artikel voor mij online besteld omdat het niet op voorraad was. Heel klantvriendelijk, bekwaam en hulpvaardig. Ben zeer tevreden.
Wateren fijne winkel, vooral de dames in Sassenheim zijn ontzettend klantvriendelijk en enthousiast
Snelle en goede levering van mijn bestelde producten
Medewerkster denkt mee en heeft er alles aan gedaan om mij tevreden te stellen.
In Leidschendam ben ik naar The Stone winkel gegaan. Ik kocht twee T-shirts. In de winkel zat er een gat in één van de shirts, waardoor deze werd opgestuurd (incl. verzendkosten). Het andere shirt name ik mee naar huis. Thuis kwamen erachter dat het in dit T-shirt een vlek zat. Dit shirt moest ik vervolgens in Maarssen terugbrengen (ik ben zelf woonachtig in Purmerend). Zij hadden mijn maat weggelegd, maar ook hierin zat een gat. Vervolgens werd dit T-shirt ook opgestuurd en moest ik weer verzendkosten betalen. Beide T-shirts werden wederom met een vlek in de stof afgeleverd. Kortom: Dubbele verzendkosten inclusief vlekken en gaten in het shirt.
Beste Damian Bouland, Hartelijk dank voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat er meerder keren het artikel defect is geleverd. Uiteraard is het de bedoeling dat je het artikel in goede staat ontvangt. Als je de gehele online bestelling retourneert ontvang je ook de verzendkosten retour. Wij willen graag de verzendkosten in mindering brengen van de nieuwe online bestelling. Helaas kunnen wij geen orders van je vinden in het systeem. Kun je contact met ons opnemen op 0174-623510 zodat wij het voor je kunnen verrekenen. Excuus voor het ongemak.