Heb 2 weken online besteld maar nog niets gehoord

Ik heb nog steeds geen mail gekregen waarin wordt aangegeven dat ik de spulletjes kan komen ophalen in de winkel.

snelle en goede service

top

Snelle levering, goede kwaliteit!

Netjes en snel

Snelle levering, en vaak hele leuke kleding

Netjes en verzorgd

UITSTEKEND EN SNEL

ZIE BOVEN

Bij The Stone Gouda word ik altijd netjes en vriendelijk geholpen

Of ik nu een pakje komt halen iets wil weten of even rond wil kijken Bij The Stone Gouda word ik altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Andere maat nodig die niet in de winkel aanwezig is, dan kijken ze altijd even voor je of t online nog op voorraad is en kun je t bestellen, als je wilt gelijk in de winkel.

Niets op aante merken . Gewoon goed.

Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Prima geregeld

Kan niet zeggen wat beter zou moeten.

Fijne winkel

Ik ben prettig geholpen en ze hebben leuke kleding.

Super heel service gericht

Echt super aardig winkelpersoneel. Door een medisch gebrek kan ik moeilijk omkleden.Kreeg een goeie stoel om op te zitten en toen lukte het prima! Dames hebben me super geholpen, dus ging heel tevreden met een tas vol kleding de deur uit!

Prima webshop

Gemakkelijk bestellen en je krijgt bericht wanneer het pakketje in de winkel is. Aardig personeel in de winkel Voorburg!

Gewoon goed

Snel geholpen en netjes spullen geleverd en zeer snel

makkelijk te doen

Fijne winkel

Als t er niet is in je maat bestel je in de winkel de goeie maat en is het snel binnen.

Blij met de top die uitverkocht was in de winkel en bij The Stone nog wel voorradig was. Snelle levering dikke goed dus!

leuke kleding winkel met leuk personeel

Mijn ervaring is goed. Leuke meiden word altijd goed geholpen .

Leuk te bodschappen bij The Stone

Toppie

Online besteld en gezellig in de winkel opgehaald.

Snelle levering en makkelijk bestelproces

Fijne website, snelle levering. Ook goed op de hoogte gehouden van bestelstatus. Netjes gebeld door de winkel dat mijn bestelling gearriveerd was

Super snel geleverd!

Een paar nieuwe dingen gekocht voor de zomer, was super snel geleverd!

Mooie jurk, aan te bevelen

Prima service en op tijd geleverd

Te lang wachten op een bestelling

Bestellen gaat heel eenvoudig. Maar voordat je de bestelling in huis hebt, gaat minstens een week overheen. Dat vind ik te lang duren.

Leuke winkel

In Leidschendam geholpen door Ermee zeer vakkundig en spontaan heel gezellig!!

Snel en netjes afgeleverd via Post .nl

Artikel besteld werd twee dagen later geleverd. Netjes verpakt met factuur en retourbon met duidelijke instructies bij eventuele ruiling of retour. Top! Heb achteraf kunnen betalen via afterpay. Bij volgende bestelling betaal ik meteen, omdat ik betalen achteraf toch iets omslachtiger vind.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ