tevreden

extra moeite met een bestelling gedaan. dit ging prima.

Echt top, zeer tevreden.....:)

Ik ben al jaren klant bij de The Stone, en zeer tevreden altijd alles op tijd binnen gehad via de webshop of met ophalen in de winkel. Maar het liefst kom ik in de winkel lekker passen en zoeken naar leuke dingen, en al helemaal met de dames in de winkel, wat een top team hebben jullie in Oegstgeest op de Lange Voort, een enthousiaste vriendelijke jonge vrouw en een heerlijk gezellige iets oudere dame....wat een toppers zijn hun.

Prima geholpen door een vriendelijke verkoopster

20 april besteld 2vmei nog niet geleverd

Levering duurt te lang nr 2116700334 Klant nr 735562

Heel fijn geholpen en tevreden met de bezorging in de winkel !! Het was super snel

Inlevering retour

Goed en snel geregeld door de medewerker in Naaldwijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Super en snel netjes geleverd

vriendelijk personeel

in de mail die ik ontvangen had op zaterdag stond dat het artikel op dinsdag na 15.00 uur in de winkel kon worden afgehaald. Dit werd echter woensdag. Maar verder geen probleem.

Prima service en communicatie

Ik had een shirt besteld en kreeg netjes een mail dat dat uit een ander filiaal besteld moest worden en dus een dag later zou komen. Of ik daarmee akkoord ging. Ook een leuk kaartje bij de bestelling, super ingepakt. Helaas stond het shirt mij niet zo maar gelukkig is de retour service ook goed.

Prima geregeld

Supet

Snel en goed verzonden

Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering

Zie boven

prima winkelen

zowel in the Mall van the Netherlands als in Oegstgeest, fijne hulp en medewerkers

Snelle levering en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Makkelijk retour beleid.

De kracht van de Stone!!!!!!!!!!!!!!!!!

Met de Stone ben je zeker van kwaliteit en perfecte bezorging.

Tot nu toe verliep de bestelling en levering naar wens. Nu nog het retourbedrag ontvangen .....

had snel het bestelde thuis

had het bestelde snel in huis

Makkelijk bestelproces en snelle levering!

Makkelijk bestelproces en snelle levering!

Fijne winkel, mooie kleding en vriendelijk personeel!

Fijne winkel, mooie kleding en vriendelijk personeel!

Ik word altijd heel goed en gezellig geholpen

Top levering en leuke dames in de winkek

Goede service, behulpzame meiden

Klantgerichte service in de winkel. Ze bellen als pakket binnen is. Online levering is vlot.

geweldig!

ondanks dat veel klanten best veel aandacht vragen, geven ze je echt wel voldoende aandacht en blijven vriendelijk!!

Bestelling nog niet ontvangen tot op heden

Truitje tot op heden niet ontvangen! Medewerker is al drie dagen bezig de bestelling op te sporen

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ