Snelle levering en heb leuke aanbiedingen gescoord.

Ik vind de service van The Stone Zwijndrecht erg goed en attent. Als je een online bestelling plaatst mag je ook direct in de winkel je kleding passen en wat niet past wordt direct retour genomen. Super makkelijk.

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel op Spaland

Fijne winkel

Fijne winkel service van the stone goed snelle verzending reageren snel op vragen alleen de bezorgdienst drama bleef 7 dagen liggen voor het bij mij bezorgt werd en negeren het tijdsblok wat ik aangegeven had was daarom niet thuis en wordt door DHL zo voor de deur neergelegd

Prima levering. Goede service

Prima service. Makkelijk op te halen en terug te brengen in de winkel.

Verkeerde advies gekregen in de winkel

Broek gepast in winkel in Lisse. Ze hadden mijn lengte maat niet en dus heeft ze voor mij besteld in NV. Het zou zelfde maat , maar andere lengte zijn. Toen deze binnen was bleek de verkeerde maat : maat kleiner . Er zat bovendien geen retoursticker bij. Dus moest weer voor nix langs de winkel.

Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak is een ideale manier om kleding te kopen. het personeel heeft de tijd voor je, je pashokje is gereserveerd. en je kan snel alle stukken passen.

Vriendelijke medewerkers in Kronenburg

Top!!!

Super winkels en klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden

Uitstekend!

Goede service, snelle levering!

Alles volgens afspraak. Prima geregeld!

Product was bekend, dus geen verrassing. Keurig geleverd.

Fijne ervaring bij the stone. Zowel bij de winkel als online. Eerste bestelling had ik lagere bezorgkosten dan de 2e bestelling waarbij het bedrag hoger was. Dat vind ik n beetje raar en ik denk dat het klantvriendelijk is om boven n bepaald bedrag geen bezorgkosten meer te rekenen. Maar het is ze gegund. Verder zeer goede ervaring.

Prima, De winkelmedewerkster heeft voor ons de bestelling van mijn dochter gedaan.

Zoals ik gewend ben van The Stone

Snelle goede klantgerichte dienstverlening

Helemaal top

Er werken zulke leuke meiden. Ze zijn enthousiast en denken met je mee! Heel fijn om daar te komen! De kleding zelf in van wat minder kwaliteit. Er is weleens wat kapot.

Fijne zaak

Ik heb mijn vrouw gevraagd om nog een aantal van deze broeken voor mij te kopen.

Slecht

Op 26 maart een bestelling gedaan , deze zou ik ophalen bij The Stone , Kronenburg Toto op heden niets gehoord

Nette ontvangst, goed afgehandelde transactie.

Goede en snelle service

Duidelijke en goede service, goede bereikbaarheid

Alles is netjes verlopen

Super service....fijne winkel

Mijn bestelling is prima verlopen. Heb t in de winkel opgehaald. Wilde daarna toch een kleinere maat, dus die besteld, en toen die binnen was, de andere terug gebracht en de kleinere opgehaald ....ging perfect

Volledig naar wens.

Voordelig, gemakkelijk besteld, keuze tussen gelijk betalen en after pay én snel geleverd. Kortom: helemaal goed!

Top.

Het team dat werkzaam is op de helftheuvel is lekker spontaan en zeer klant vriendelijk. Eerlijk en hun communicatie en zoeken mee naar een oplossing die lekker zit en goed staat.

Keurig en snel in huis

Gevonden wat ik wilde hebben, op artikel gezocht en hier gevonden, fijn met afterpay

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ