Goede en correcte afhandeling.

De via de webshop bestelde kleding lag na een duidelijke communicatie per mail op de aangegeven tijd klaar in de winkel om af te halen. Prima geregeld.

perfect

goede overzichtelijke site. Keuze ophalen winkel in de buurt met goed en lief personeel.

Snel en zonder probleem

Snel en goed

Snel en goed

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen snel thuis

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen snel thuis Al meerdere keren besteld en iedere keer positief.

Heb 17-03 en bestelling gedaan : bestelnr 2111680587 nog steeds niets binnen gekregen.

Begrijp dat er vertraging kan zijn maar 13 dg is wel erg lang.

Prima winkel mooie kleding

Al vaker wat besteld altijd goed

Bestelling is netjes en snel geleverd.

Goed!

Snelle, makkelijke levering en producten van kwaliteit!

Betrouwbaar

Als moeder van de aanstaande bruidegom(mijn zoon)..heb ik dmv videobellen een heel leuke jurk kunnen uitzoeken. Het personeel liet me van alles zien en het was nog gezellig ook op deze manier.

Vlotte levering

Nog nooit eerder besteld maar ga dit zeker vaker doen!

Snelle en zorgvuldige levering

Prima product en juiste prijs! Top!

klantvriendelijk en fijne winkel

heel klantvriendelijk personeel in leerdam..denken mee met de keuze..en leggen alles goed uit wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van kleding.

Ik werd heel vriendelijk geholpen en behulpzaam als ik wat vroeg 9

Vriendelijke, meedenkende klanten service

Klantenservice makkelijk via what’s app bereikbaar, reageert snel en denkt mee. Bestelling snel bezorgd en achteraf heel makkelijk kunnen betalen

Klantvriendelijk

Behulpzaam en klantvriendelijk.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen, zeer tevreden

Leuke winkel, leuke meiden en leuke kleding!

Aardig

Aardig personeel.

Super service!

Super service en goede klantenservice.

Uitstekende service, door verkoopster in de winkel online besteld

Doordat de verkoopster mij attendeerde op de actie van PME, 2 mooie jeans gekocht. De jeans die niet in de juiste maat aanwezig was is door de verkoopster direct online besteld. Op zaterdagmiddag besteld en tegen verrassend maandagmiddag al in de winkel The Stone in Duiven op kunnen halen. Prima service, zeer tevreden.

Vlotte bezorging, goede communicatie

Vlotte bezorging, goede communicatie. Ook bij retourbrengen in de winkel van een deel van de bestelling prima afhandeling. Top!

Gewoon goed!

Goede service top...

Alles prima

Alles prima. Kleiding heel mooi.

Leuke winkel,mooie kleding en een geweldige service helemaal top

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ