Prima, snelle levering en artikel is naar wens!

Prima levering Artikel is zoals beschreven Komen afspraken goed na

Alles goed ontvangen.

Alles was ik had besteld . Was er en zeer blij mee.

Topservice

Blij mee!

Mijn eerste bestelling online bij The Stone en ik heb alles gehouden! Wat een leuke items! Ik kom zeker terug.

Fijn personeel

Altijd aardig personeel,en een vlotte levering

Jammer

9 maart is mijn pakket terug ontvangen Bij Stone Echter niets vernomen en geld nog niet terug ontvangen

Goed en snel geregeld

Prettige ervaring met snelle levering en goede publicatie van het voorwerp

Ik ben zeer tevreden

Mijn e mail is [email protected]

Gewoon steeds goed en vriendelijk geholpen En slagen die ik 9 van de 10 keer wel

Uitstekend service

Snelle omruil mogelijkheid van spullen en terug storten van geld.

Super fijn geholpen.

Was een fijne ervaring. Verkoopster nam alle tijd. Heerlijk geslaagd!!

Fijne website en snelle levering

Ik ben zeer tevreden.

Goeie service

Super leuke webshop en winkels!!

Goede service, leuke kleding! In de fysieke winkels werken super leuke en behulpzame meiden! Zo wel bestellen, als fysiek shoppen is altijd een feestje!

Prima webshop

Ik ben heel vriendelijk geholpen, vanuit de klantenservice en ook in de winkel. Ik heb een goede ervaring gehad en de medewerkers laten ook echt blijken dat de klant centraal staat.

Goede ervaring!

Zeer snel bezorgd...!!!

super snelle service

om 17:00 uur besteld, volgende dag al in huis, vlotter kan niet.

Mooie winkel met veel keus en vriendelijke medewerkers

Allereerst heel fijn dat we weer (op afspraak weliswaar) kunnen shoppen. De medewerkers zijn aardig en behulpzaam en we is genoeg keuze qua kleding. Weer bijna als vanouds.

Altijd heel klantvriendelijk

Goed geregeld ook fijn dat de retourbon al bij gesloten zit. Verder erg blij mee!

goedemorgen service

Verkeerde levering

Ik heb 2 overhemden besteld. Bij het ophalen in de winkel bleek er een verkeerd overhemd te zijn geleverd. Waar het fout is gegaan snap ik niet. Ik had grijze ruit besteld en kreeg iets met petrol. In de winkel goed geholpen. Een ander overhemd zwart gekocht en de petrol in retourzak. Wat mijn verbazing schetste was dat het zwarte overhamd niet direct werd verrekend met de petrol kleur. Ik zou ongeveer 30 euro moeten bijbetalen omdat de zwarte van de nieuwe collectie is. Geen probleem. Maar ik moest de zwarte volledig afrekenen en het geld van de grijze ruit zou ik terug gestort krijgen. Omslachtig dus. De volgende dag heb ik toch maar weer online de grijze ruit besteld, hopelijk gaat het nu wel goed.

Tevreden

Snelle reactie en levering. Voldoet aan verwachting.

Fijne website, goede sale en vriendelijk personeel. Mooie kwaliteit kleding.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ