Goed en mooi de beloofde tijd

Prima kwaliteit tegen leuke prijzen

Altijd goede ervaringen gehad met The Stone in Wageningen

Helaas hebben jullie The Stone in Wageningen gesloten. Daardoor is het voor mij niet meer interessant om een bestelling af te halen in een winkel. Dus zit ik nu met verzendkosten. Daar baal ik van. The Stone in Wageningen had vriendelijk personeel. Voor mij dus een gemis. Het personeel van The Stone in Wageningen verdiende een 10. Kortom ik mis The Stone in de buurt.

Een broek via de webshop besteld en aangegeven dat ik het in de winkel wilde ophalen. Na 2 dagen gebeld dat het klaar lag . Lekker snel en goede service.

Top artikelen en top levering

Snelle en goede levering. Artikelen kwamen goed aan, mooi opgevouwen in de doos. De prijzen zijn top op de site en de kwaliteit van artikelen ook. Een aanrader dus!!

Professioneel en klantvriendelijk!

Ik heb een positieve ervaring met de medewerksters van The Stone in Wijchen. Zij zijn zeer klantvriendelijk en professioneel. Zij denken mee met de klant en regelen zonder problemen wat wenselijk is. Heel Fijn!

Retour

Te groot, past niet bij mij

Fijne website, levering minder

Website werkt overzichtelijk en snel, en de functie een mail te ontvangen als een product weer op voorraad is en vervolgens alsnog bestellen, werkt vlekkeloos en razendsnel. Echter op een bestelling van 200+ euro nog verzendkosten rekenen, waarbij vervolgens de levering twee keer langer duurt dan aangegeven en je afhankelijk wordt gemaakt van een breed 4 uurs-tijdsslot dat op de dag zelf ook nog vervroegd wordt, doet wel een beetje af aan mijn complete tevredenheid over de service.

Niet ok

Ik had een broek besteld waarvan ik een melding kreeg dat mijn pakketje was vertraagd. Na een week wachten op mijn broek kreeg ik een email met de melding dat mijn broek niet meer geleverd kon worden. Dit tot grote teleurstelling. Ik had nog enigszins verwacht een tegemoetkoming in de zin van een tegoed op een andere bestelling voor enige verzachting maar dat was niet ter sprake gekomen. Erg jammer van de service bij jullie. Dat kun je toch anders en beter oplossen.

Prima winkel waar je fijn geholpen wordt

Ik hoef mijn maat niet eens te noemen, de dames hebben er verstand van. De broeken zitten heerlijk en het assortiment is leuk!

nvt

nvt

Fijne site, snel besteld en in de winkel het pakket opgehaald. Retourneren ging ook heel makkelijk in de winkel. Top!

gewoon goed

Prima ervaring. gaat snel, vlot en makkelijk

Snelle levering en goede verpakking

Ik was op zoek naar een specifieke broek van een bepaald merk en vond deze online nog. Nog met korting ook, fijn Was snel geleverd, en zat goed verpakt. En gelukkig paste het ook nog.

top!

snelle levering goede prijs

Veel keuze, zorgvuldig ingepakt en snelle service

Veel keuze, zorgvuldig ingepakt en snelle service, pasafspraak gemaakt en in de winkel ook goed geholpen.

Gezellige personeel hulpvaardig en goede service. In Brielle

Ondanks zending niet compleet, nalevering na telefonische klacht snel gelever

Veel merken onderx1 dak

Fijne winkel, met grote diversiteit aan merken die verkocht worden. Vriendelijk personeel

Goede service en beantwoording van vragen

Goede aankoop kunnen doen via de webshop. Enkele vragen na levering werden netjes beantwoord.

Goede en snelle levering

Kleding valt naar maat en van goede kwaliteit

Goed verlopen!

Pakketje netjes ingepakt en op tijd binnen, erg tevreden met mijn aankoop!

Besteld en opgehaald goed verzorgd

Fijne winkel. Prima service. Leuke kleding. Veel keus

Altijd leuk om bij stone te winkelen. Zowel in de winkel als online. Prima keus. Goede prijs. Leuk personeel. Al geldt dat niet voor elke vestiging

Veel keuze en snelle levering

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ