Goed!

Prima service! Ook bij retour zending

Fijn personeel

Goede service en meedenkend

Vind de terugkoppeling of de retour zending goed is aangekomen matig

Bestelling duurt lang en informatie ontbreekt

Niks op aan te merken

Snel en gemakkelijk

Hele snelle levering!

Heel snel en correct geleverd! Blij mee!

Prima gegaan allemaal..snelle levering... Maar mijn voorkeur blijft toch om gewoon in de winkel te kopen..

Correct en netjes

Gewoon netjes en correct!!!

Helemaal top!

Snelle service. Mooie merken

Altijd netjes en correct geholpen zowel in de winkel als bij online bestellingen. Goede service echt zeer tevreden

Fijne winkel

Heel vriendelijk personeel

Superservice in Sassenheim

Superservice in Sassenheim

Super fijn geregeld

Ondanks dat ik niet alles paste en door de drukte de mails vertraagt waren vind ik het wel makkelijk en goed te regelen

geen levertijd vermeld

om achter de afleverdatum te komen heb ik n mail naar the Stone moeten sturen. Dus aanbevelen kan maar wel dan wel met dat gegeven

Fijne webshop

Had verkeerde maat boek besteld. Was snel geregeld om te ruilen.

Ontzettend goed en leuk geholpen

Leuke winkel. Aardige verkoopsters

Gewoon Top

Een zeer tevreden klant!

Tevreden

Vlotte afhandeling, alleen liep de Track and Trace achter en da’s niet zo fijn, want je bent ontzettend benieuwd en iedere dag duurt dan te lang... Als ze er dan plots (al) zijn, ben je super verrast, mamaar het gevoel is tóch fijner als het synchroon loopt.

Goede en snelle service. Misschien een kleine tip. Het is denk ik handiger om de retourtermijn naar 30 dagen te zetten ipv 2 weken. Vanwege de Corona is dat anders te kort. Jullie hebben leuke modieuze kleding.

Duidelijke en goede service, super snelle levering en fijne merken

Ik ben echt super tevreden over The Stone. Al het beleid is duidelijk uitgelegd, de service is op alle vlakken erg snel en hele snelle levering (altijd fijn!). Daarnaast ben ik erg te spreken over de merken die worden aangeboden, de kwaliteit van de foto’s en de filmpjes en dat ook wordt vermeld welke maten de modellen dragen. Dat laatste klinkt misschien als iets basaal en kleins, maar toch merk ik steeds vaker dat lang niet alle websites deze waardevolle informatie vermelden.

Makkelijk en snel

Snelle nette service.

Perfecte service

Verschillende kleren gekocht super advies

Fijn

Ik ben al 23 jaar trouwe klant bij de stone Erg fijn leuke en aardige meiden.

Top geregeld

Mooie kleding ! Fijne winkel

Goed geregeld qua bestellen en afhalen

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ