Goed geregeld met click en collect

Duidelijk, goede service!

Gewoon goed

Vrijdag besteld. Maandag netjes bezorgd. Kleding ziet er keurig uit.

nice

nice

Bestelling ging super goed en snel

Zeer snelle levering, en ophalen in de winkel ging heel goed!

Prima kledingwinkel en online service

Leuke winkel met groot assortiment. Prima personeel, nooit opdringerig. Ook online bestellen is uitstekend en extraatje sparen is erg leuk.

Goede service, mooie kwaliteit kleding

Ik heb een fijne ervaring gehad met click & collect bij The Stone. Na het bestellen werd ik al snel gebeld en kon ik op de afgesproken tijd mijn bestelling ophalen. De medewerkers zijn vriendelijk en servicegericht en ik ben blij met mijn nieuwe kleding!

Snel, goed, makelijk geregeld

Goed geregeld ook met retourneren van producten. Makelijk bij de winkel afgeleverd en hun doen de rest.

goed.

Goed aangegeven wanneer de bestelling zou komen. Goed aangegeven welke tijd de bestelling wordt afgegeven. En dit klopte. Product is goed, in goede staat ontvangen.

Goeie service

Er wordt netjes gebeld zodra je bestelling opgehaald kan worden. Ook met retouren is alles erg duidelijk gemaakt. Top service

Goed geregeld punt!!!!

Snel geleverd een leuk jasje ik had mt 38 besteld te groot snel mt 36 besteld 2dagen later al in huis maat is perfekt ze hebben gewoon leuke betaalbare kleding ik zal zeker nog eens een bestelling doen

Snelle correcte levering

Duidelijk overzicht van de artikelen per merk. Scherpe prijzen en snelle levering.

Dikke 10

Uitstekende website, snelle levering.

Met click en collect bij de Stone wat artikelen opgehaald. Niet te lang hoeven wachten.Ook zending die retour ging,hebben ze vlug verwerkt.

Duidelijke website en kon het bestelde snel ophalen

Ik kon de bestelling snel ophalen in de winkelHoofddorp

Goede service, snelle levering.

Eerste keer bestelling gedaan bij The Stones online. Zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop.

Bestelling verliep goed.

Bestelling verliep goed, echter pakket was eerder bezorgd dan de mail dat het verstuurd was. Gedeelte retour gestuurd en ook hier was bedrag via afterpay eerder aangepast dan de communicatiemail vanuit stone.nl

Perfect geregeld

nogmaals perfect geregeld..

Niets op aan te merken. Vriendelijk personeel

Heel fijn!

Heel fijn!

De jas die ik voor mijn man had besteld, zat netjes verpakt in een doos. De maat was goed en de kleur ook. Snel geleverd

Top winkel!!!!

Kwaliteits artikelen, veel keus en correcte hulp.

snelle correcte levering

19 Lagosweg