Best ruime keuze qua merken, levering best snel

In coronatijd door je broeken heen. Hier toch mijn favoriete merken broeken kunnen halen. Wel apart dat verzendkosten afhangt of het vanuit winkels of distributiecentrum moet komen. In tegenstelling tot veel andere winkels betaal je hier ook bij hoge bedragen (ca 150,-) verzendkosten.

Prima winkel, blij mee in Elst

Bestelling gedaan via internet en kon het de volgende dag al ophalen in de winkel.

Snelle levering. Prima kwaliteit!

mooie kleding. Snelle levering.

De kleur en maat van de jas niet goed.

De kleur van de jas kwam niet overeen met het plaatje. Daarnaast klopte de maat toch niet.

Tot zover prima ervaring

Tot zover prima ervaring, Echter 3 broeken besteld 2 geleverd gekregen de 3e was out of stock kennelijk en volle mep betaald nog geen retour van de 3e betaalde broek

Fijn geholpen

Super personeel

Goede en snelle service

Mijn 2e bestelling duurde wat langer qua levertijd. Dit werd netjes gecommuniceerd.

Levering is snel, ik ben tevreden

Superfijne webwinkel

Leuke kleding en merken

Snelle levering, persoonlijk belletje dat het klaar ligt vriendelijke meiden

uitstekende service

Uitstekende service. Ik ben netjes gebeld dat het pakketje klaar lag in de winkel. Vanwege corona werkt men met tijd slot. Op het moment van halen vermelde de medewerker direct de aanwezigheidstijden van de volgende dag, voor het geval ik het terug wilde brengen. Men doet er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bestelling maken gaat prima!

Ik moet m’n bestelling nog ontvangen. Maar tot nu toe langere tijd al erg tevreden!

Altijd goed.

Het is altijd goed als ik wat bestel bij The Stone, snelle levering en ik zeg eerlijk dat ik meestal uit de sale bestel.

Snel en netjes geregeld

Al meer ervaring en altijd snel en netjes afgehandeld

Goede service ,fijn personeel

Super snel word in de winkel altijd uitstekend geholpen heel vriendelijk

Goede service en snelle levering

De bestelling was redelijk snel binnen en mijn retour super snel terug gestort.

Goed geholpen

Goede service vriendelijk geholpen

Bestellen gaat makkelijk met informatie over maat en snel geleverd

Top, snel geleverd!

De Stone raad ik zeker aan!

Heel goed snelle levering

Pakketje nooit ontvangen, moest zelf opnieuw bestellen

Ik had 2 mooie jurken besteld. Zouden geleverd worden, maar door bezorging nooit bij mij aangeboden. Ik kon het pakketje traceren bij DHL, is dus nooit aangeboden bij mij (door DHL, zonder opgaaf van reden) en terug gestuurd naar aanbieder. Tot zover iets waar the stone niet veel aan kan doen (behalve heel boos worden op DHL en andere vervoerder zoeken) maar toen ik klantenservice belde, werd me gezegd dat het dan ophoudt voor the stone, ik krijg geld terug en moet het product maar zelf opnieuw bestellen. Zij kunnen het niet opnieuw opsturen vanuit de bestelling die ik gedaan én betaalt heb. Dat het dan misschien uitverkocht is, kunnen zij niks aan doen zeggen ze... Ik heb m'n geld nog niet terug en dus ook geen jurken, omdat ze dus inderdaad nu uitverkocht zijn. Zeer teleurstellend!

Snel en goed. Afspraak snel gemaakt kon artikel zo ophalen. Top.

Snel en makelijk.

Prima geregeld van begin tot eind

Product snel verzonden en makkelijk geregeld bij ophalen Aardig te woord gestaan aan de telefoon bij een vraag

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ