Bovenstaand is toch duidelijk, snelle accurate levering

Heel tevreden

Helaas kan het alleen online maar ook dat is goed en snel gegaan

Prima geleverd

Prima levering

Ik kon het afhalen in de winkel en hoefde niet zolang te wachten als ik het via de pakket dienst moest laten bezorgen.

Super!!

Snelle levering ,mooie kwaliteit

Snelle en goede levering!

Fijn dat ik zo snel mijn bestelling kon afhalen.

Bestelling aan de deur opgehaald keurig geholpen

Producten voldoen aan verwachting

Prima, ondanks de omstandigheden snelle levering. Producten voldoen aan de verwachting

Aardige mevrouw aan de telefoon, alles netjes uitgelegd. Bedankt ervoor

Vlotte bezorging en voldeed aan verwachting

Fijne website, mooie kleding, alles in de juiste maat al wat ik besteld had in een en staat me erg mooi. Mijn vriendin werd ook enthousiast en heeft ook een bestelling geplaatst. Leuk toch die reclame van mond tot mond.

Gewoon prima

The Stone, solid like a rock!

Vriendelijke en prettige service & levering, leuke en behulpzame meiden op 1,5 meter afstand natuurlijk.

Goede communicatie

Ik werd netjes gebeld om een ophaalafspraak te maken

Heel fijn , je bestelling binnen 3 dagen ophalen bij de winkel. Ik vind het een snelle service

fijn

had al ervaring met afhalen in de winkel

Heel blij met de producten en dat deze allemaal goed van kwaliteit zijn.

Ik heb cadeaus besteld, waarvan sommige kledingstukken zelfs mooier waren dan op de foto! De stukken hadden door de drukte bij de post iets vertraging. Dit is duidelijk aangekondigd bij het bestellen, dus dit was daardoor helemaal geen verrassing. Iedereen was heel blij met alle cadeaus. Heel fijn, in deze tijd!

Top shop

Fijne service en lekker veel keuze

Snel, vriendelijk, service en klantgerichtheid. Top

Prettige ervaring

Prettige ervaring. Enige minpuntje: betalen voor levering terwijl je niet echt een keuze hebt in deze periode. Pluspunten: gratis retourneren en het retourneren is heel gebruiksvriendelijk..

Tevreden

Altijd een goed advies en prettig winkellen

Fast delivery !

Fast delivery !

De bestelling online geplaatst en in de winkel afgehaald. Ging heel soepel en snel.

Alles naar wens

Goede ervaring