Geod

Snel en goed verzogd en bezorgd

Heel fijn dat ik toch mijn bestelling nabij de winkel op kon halen. Echter het bestelde is niet wat ik er van had verwacht. Ik wil het retourneren. Weet alleen niet hoe, omdat de winkel is gesloten. OP de app werd gezegd dat ik het moest mailen. Dit heb ik gedaan, maar krijg geen reactie. Helaas!

Snelle en goeie service

Helemaal top

Mijn ervaring met bestellen online en levering helemaal top ik vind The Stone en Top Winkel en fantastisch kleding.xxx Groetjes Joanne Pons

Snelle levering mooie spullen

Kortom tevreden

Prima geregeld

Bestelling goed ontvangen

Heb bestelling gedaan waar van één jasje een alarm aan zat....vindt wel slordig...heb het geretourd.

Zeer vriendelijk

Heel fijn telefonisch te woord gestaan en keurig advies gekregen. Kan niet beter !!!

Zeer slechte ervaring met mijn levering, mijn bestelling na bijna 2 weken nog steeds niet binnen!

Na bijna 2 weken mijn bestelling nog steeds niet geleverd gekregen. Via track en trace is mijn pakket niet te traceren, verschillende keren contact gehad met jullie klantenservice. Krijg steeds hetzelfde te horen, dat mijn pakket in het sorteercentrum ligt bij dhl en nog niet in de planning is meegenomen en dat ik geduld moey hebben, nou mijn geduld raakt wel een beetje op nu. Na bijna 2 weken krijg ik sterk mijn twijfels of mijn pakket nog komt. Ik heb gekozen voor afterpay wat bijna afloopt!! Inmiddels een mail gestuurd naar afterpay, want ga niet betalen voor een pakket wat ik nooit ontvangen heb, hoop dat dit goed en netje wordt opgelost en er duidelijkheid komt waar mijn pakket is!

Retour

Ik heb een fijne ervaring bij jullie. Maar gelaagdheid ik nog niks over mijn retour verzending vernomen. Ik hoor graag van u M van buren

Snel geleverd, makkelijk te bestellen

Snel binnen super tevreden

10/10 would make a purchase again

Ja top, alles besteld en alles snel in huis. Mooi verpakt en ben heel blij met mijn bestelling.

Beperkt, maar prima

Ik heb online gesolliciteerd, nog geen persoonlijk contact. Het proces was kort en er werd snel gereageerd.

Snel besteld, snel binnen

Leuke kleding voor fijne prijzen

ervaring zeer goed

vriendelijk personeel

top

goede snelle levering. Ben tevreden.

Binnen 2 dagen mijn nieuwe jas thuisgestuurd gekregen!

Bestelling netjes verpakt ontvangen.

Had pakket, wat eerder verwacht zaterdag besteld donderdag ontvangen.

Snelle levering, alleen jammer van de verzendkosten

Bestelling ging perfect. Super blij met mijn jas, trui viel tegen, dus teruggestuurd. Helaas moest ik toen bij de bestelling en toen bij retour nog een keer verzendkosten betalen, enige min puntje.. Verder erg tevreden..

Jas was snel ondanks pakketjes corona

Heel blij met mijn jas was erg snel geleverd en is erg mooi .

Duurt allemaal lang. Weinig klantgericht

Bestelling niet te volgen. Retouren duren lang

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ