Net als in de winkels de service goed

uitstekend

snelle levering, maat kwam overeen met maattabel

levering was prima en snel.

Alleen de retour zending is nog niet op mijn rekening gestort. Dus daar wacht ik nog op.

Prima en snel geleverd

Goeie ervaring met The Stone

Mooie jas

Mooie aireforce jas besteld, kwam na aantal dagen binnen. Ziet er precies uit als op de foto. Heel erg blij mee!

Fijne duidelijke webwinkel

Fijne duidelijke webwinkel . Gratis retourneren. Makkelijk bestellen en werd snel geleverd. Met keuze uit aan huis of ophalen op ophaalpunten of winkel . Blij met mn kleding

geweldig

goed afgeleverd en snel

Prima.

Altijd goed!

Verschillende keren al bestellingen gedaan. Altijd dik in orde. Snelle verzending .

Artikel niet ontvangen

Na 14 dagen mij. Artikel nog niet ontvangen

Fijne snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering

service is goed, zoals altijd!

Weer net zo goed als anders!

Verkeerde jas ontvangen

Had een blauwe airforce jas besteld. Dolblij dat ik er nog 1 online kon vinden. Wilde de jas al erg lang. Jas opgehaald in de winkel en thuis uitgepakt. Deze was zwart. Op het label stond blauw vermeld. Maar was echt zwart. Dus weer retour gebracht in de winkel. Via een andere webwinkel inmiddels hetzelfde model in blauw gevonden.

Lukt niet om zending retour aan te bieden

Krijg geen contact

Een mooie aankoop die netjes op tijd binnen was!

Bestellen en levering prima

Goede duidelijke site, bestelling makkelijk en netjes op tijd geleverd

Vriendelijk en goede service

Order snel in huis

Broek besteld ,snel bezorgd . Perfect

Waardeloos! Geen verklaring en informatie dat je spullen later bezorgd worden.

Zal blij zijn dat de winkels weer open gaan. Via internet bij the stone bestellen werkt niet omdat je nergens van op de hoogte gehouden wordt. Klantenservice moet gereorganiseerd worden.

Top besteld die toch niet op voorraad bleek te zijn.

Het zou fijn zijn als er alternatieven worden geboden.

Service is vriendelijk

Het jammere is dat ik mijn jas niet kan inleveren omdat de winkels niet open zijn. Ik had gehoopt dat deze afgehandeld kon worden. Ik heb alle begrip voor de situatie.

Ik heb mijn pakket vandaag opgehaald

Gemakkelijk te bestellen online en je krijgt bericht als je bestelling af te halen is. Ik kon mn bestelling afhalen, maar in tussen tijd bevallen van een dochter. Even gebeld met deze mededeling en dat ik het snel kom afhalen. Ze wilde het eventueel komen brengen, mocht zelf echt niet lukken. Nou was dat niet nodig, maar wel heel attent.

snelle service!

vlotte snelle verwerking van mijn bestelling, weer een tevreden klant! ;-)

Positief. Direct een concrete oplossing

19 Lagosweg