fijne winkel

leuke collectie, goede service

Bestelling fout gegaan.

Ik ben 2x de bestelling ontvangen terwijl ik het maar 1 keer heb besteld.

Geen klachten, snelle levering!

Alles is goed gegaan

Netjes geregeld Bij de achterdeur mijn pakket opgehaald

Retour nog steeds niet verwerkt

Erg traag.....

Teleurgesteld

Ik heb t pakket nooit ontvangen maar ik kreeg wel de bevestiging dat ik alles geretourneerd zou hebben?? Mail gestuurd en niks gehoord. Heel vervelend allemaal

Blij met mijn kleding

Duurde wel wat lang eer ik bevestiging kreeg

Geweldige service

Ontzettend aardig personeel en goede service. Een dikke 10 verdiend!!!

Super snelle levering

Snelle levering prima

Fijn dat jullie kleine maatjes hebben. Snelle levering is ook prettig. Afhandeling super snel. Tot de volgende keer.

Veel keus goeie maten en prettig geholpen

Super winkel!!

Super goed

Jasje besteld, erg blij mee. Nog mooier dan ik had verwacht. En snel in huis. Dik tevreden.

Super!!!

Heel fijn met afterpay,ben je tevreden hou je het en anders terug sturen....ben super blij met mn jas

Goede service & snelle levering

Super snelle bezorging!

Ideaal

Erg prettig dat ik de kleding kon ophalen in de winkel en betalen via afterpay

Betrouwbare site. Snelle levering.

Ik bestelde met twijfels omdat uk de site niet kende. Heb daarom gekozen voor afterpay. Maar de jurk kwam binnen en meteen een mail met een handige link voor afterpay. Top dus

Super service bij The Stone in Coronatijd,fijn dat ik zo snel de kleding in huis had.

Heel snel en goed geholpen met mijn bestelling, top service bij The Stone. En ook retour op dezelfde manier als ophalen,lekker makkelijk.

Prima geregeld met het afhaalpunt en debtijd

Goed geregeld ondanks de Corona c

Goede

Goed, snelle levering

Leuke webwinkel, met veel verschillende merken. En top aanbiedingen

Goed gegaan

Mooi optijd gekregen en verder prima

Snel besteld en makkelijk op te halen

Had leuke kleren in de etalage gezien. Op de site besteld en bij de winkel opgehaald. Mocht natuurlijk niet naar binnen maar dat was geen probleem.

Klantvriendelijk

Fijn om bestellingen te kunnen ophalen in de winkel, ze gelijk te passen en ze eventueel direct te kunnen retourneren of omruilen. Klantvriendelijke service.

POSITIEF!!!

Snelle levering en snelle afwikkeling van retouren

Snel en in orde!

Snelle levering, goed verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden via mails. En mooie prijzen! Ik bestel zeker opnieuw!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ