Tevreden met een maar

Snelle service, dienstverlening en bezorging. Wacht wel al op een tijdje op mijn refund. De jas paste helaas niet. Heb hem teruggestuurd en daarna niks meer gehoord over mijn geld. Het gaat om bestelling 2102634447. Als dat afgehandeld wordt met heldere communicatie zou ik dik tevreden zijn.

Slecht een gebruikte jas gekregen....

Jas geretourneerd in overleg met klantenservice en moest er een brief bij doen om jas te ruilen voor een nieuwe, dit dus gedaan. Vervolgens krijg je een bericht geld wordt terug gestort, dus ik weer contact gezocht waarvoor dit gedaan werd. "Ja sorry het is fout gegaan" Je kan de jas opnieuw bestellen, dus zo gezegd zo gedaan, komt de jas binnen, is het een gebruikte jas. Wederom contact opgenomen, we kunnen je een korting geven van 15%, dit wordt dan wel gedaan in een volgende bestelling. Als je dan besteld moet je eerst contact opnemen en dan wordt het in mindering gebracht. Nou ik ben wel klaar met the stone na deze rare ervaring en een gebruikte jas opgestuurd te krijgen.

Slecht

Na 14 dagen nog steeds geen bericht over de retouren. Ook het teveel betaalde geld is niet teruggestort. Dit was eens maar nóóit meer.

Ben beter gewend

Na het bestellen duurde het enkele dagen eer ik bericht ontving dat mijn bestelling verzonden was. En natuurlijk door de drukte bij DHL zorgde dat het ook wat langer duurde. Het kledingstuk was verpakt in een grote enveloppe, verder niets, geen kaartje met bedankt of zo. Hoeft natuurlijk niet maar geeft nét iets meer.

prima,

Fijne snelle aflevering en netjes verpakt,koop er zeker weer

Helder en duidelijk

Van bestellen tot bezorging alles prima geregeld. Ik zou hier zo weer bestellen. Artikel klopt met foto en beschrijving. Goede maatindicaties.

Snelle keurige service

Super tevreden

Voor de eerste keer dat ik online iets besteld . Het is mijn erg goed bevallen. Ben zeer tevreden . Goede bezorging mooi op tijd binnen.

Leuke kleding van goede kwaliteit. Snel verzonden naar de winkel en werd gebeld toen het klaar lag.

Snelle levering in Filiaal Druten

Besteld in webshop. Snelle levering in filiaal Druten. Zeer vriendelijke service door medewerkster. Aan te bevelen.

Snel, klantvriendelijk, makkelijk

Snel, klantvriendelijk en makkelijk

goed geregeld.Snelle service

Goed geregeld. Snelle service

Fijne service, fijne producten

Snelle verzending, goede kwaliteit, service met persoonlijke aandacht, ik hou ervan. Ik shop hier volgende keer weer.

Mooie kleding goede service en snelle levering

Leuke kleding voor mooie prijs

en prima verzorgd en bezorgd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van hetgeen ik besteld heb.

De pakket was heel aangekomen maar er zit een kleine gaatje in de binnenzak van de jas maar dat is niet zo’n probleem

Mooie trui, snelle levering

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

13 januari bestelling gedaan tot op heden nog niets ontvangen. Alleen bestel bevestiging ontvangen. Volgende keer bestel ik liever ergens anders dat gaat waarschijnlijk sneller.

Makkelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd

snel

site guideline en bestelling erg snel binnen . top

Gemakkelijk, service, duidelijk

Het duurde even voordat ik mijn producten kreeg; het zou binnen 3-4 werkdagen worden verzonden, maar kreeg het op dag 6 binnen. Prima, want het retourneren kon tot 30 dagen erna. Dit heb ik ook gedaan met een aantal dingen, was supermakkelijk! Stickertje erop plakken en afgeven bij een DHL punt. Was mijn eerste keer online kleren kopen maar zou het zeker hier nog eens doen.

Duidelijk

Normaal shop ik altijd in de winkel maar door Corona nu momenteel online. Duidelijke site en goede bezorging

Prima zaak, zorgzaam personeel. Kom graag samen met mijn dochter

Prima bezorging, netjes op tijd. Had uit voorzorg 3 broeken besteld, denk zit altijd wel 1 goed passend model bij. Helaas niet. Alle 3 terug gestuurd. Is ook goed gekomen! Op naar weer open winkels!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ