Niet goed niet slecht

In de winkel kan je kleren passen en nu moet je het op de bolle fooi doen. Als het niet goed is kan je het terugsturen maar ik heb het geluk dat ik de juiste kleding had gekozen Vraagje : heb nog een tegoedkaart van € 9,00. Hoe kan ik die inwisselen

Snel en netjes

De kleding was echt heel snel geleverd. Ook erg leuk bevestigingsmailtje.

Heb een jas via de website besteld en hem in een winkel laten bezorgen binnen 2 dagen kon ik hem ophalen

Makkelijk bestellen, vlot geleverd.

Bestelling is makkelijk te plaatsen en de levering is de dag erna. Prima!

.??

Sneller geleverd dan verwacht

Altijd tevreden

Snelle levering en goede klantenservice

Bestelling werd snel geleverd. Contact met klantenservice verliep via Whatsapp. Snelle reactie en prima contact.

Goed geregeld

Helemaal tevreden.

Mooi ingepakt en snel binnen

Ben zeer blij met mijn spencer

De kleding en levering 100,% naar wens

Kan niet beter!

Makkelijke site netjes verpakt ,snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering en goede retourafhandeling

Ik had drie vesten besteld met de intentie om ze alle drie te houden. Snelle levering, prima verpakt. Helaas voldeden twee vesten niet aan mijn verwachtingen (bij de ene was het de kleur, bij de andere was het de maat). Retourneren ging goed en ik heb snel mijn geld terug gekregen. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen.

De eerste bestelling snel in huis!

Eerste bestelling en snel en compleey geleverd!

Tot nu toe nog goed

Broek besteld, was goed op tijd. Helaas was hij 1 mast te klein. Dus geroutineerd en aangegeven dat ik 1 maat groter wil ipv terug storten geld. Tot op heden nog geen reactie vernomen. Ik wacht het even af

Alles super goed geregeld

Snelle levering, het juiste product.

Uitstekend. Bestellen gemakkelijk, betalen gemakkelijk. Snelle levering is erg prettig.

Snel en netjes

Was snel geleverd en nette afhandeling met after pay

Snel en goed.

Supersnel

Binnen 1 dag bezorgd

Prima, snel en leuk

Snelle levering en alles leuk en in orde

Uitstekend!

Trui besteld. Maat was ook de maat zoals ik hebben moest. Snelle bezorging en keurig verpakt.

Zie boven

Snel geregeld, voor herhaling vatbaar!

Snel geregeld, voor herhaling vatbaar!

Top levering weer!

Ik had snel een nieuwe jas nodig. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Super snel dus, ondanks alle berichten dat de levering eventueel later zou kunnen zijn ivm drukte.

Alles is snel en goed gegaan. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ