Fijn contact via email betr. de verzending

Idem de retour zending

Alles prima

Snelle en correcte levering

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Eenvoudig online te zien en te bestellen, binnen 2 dagen in huis.

Snel, goed verpakt en retourneren is heel eenvoudig

Eindelijk een winkel waarbij je snel je spullen geleverd krijgt. Dat wat niet past, stop je weer in de doos. Retourformulieren en sticker zitten er al bij. En 3 dagen later staat je geld weer op je rekening. Super, werkte het overal maar zo!

Leuke merken, mooie artikelen en ook nog flinke sales!

Online aantal setjes gekocht. Mooie rok van Esprit, blouse van ICHI, gave top van Tramontana, een leuke trui en een broek en top van Geisha. Alles was goed van maat en veel was afgeprijsd. Levering in een paar dagen met een leuke handgeschreven kaart erbij dat maakt het heel persoonlijk!

Geweldige service en leuke kleding!!

Geweldige service en leuke kleding!!

Helemaal top goed geregeld

Ik heb via de website een trui besteld en die kon ik heel erg snel al ophalen in de winkel. Ik vind dit echt een super service.

Nu erg negatief

Als ik mijn kast open doet en roep Stone dan valt hij uit elkaar. Nu mag ik niet meer bestellen met Afterpay omdat ik regelmatig 2 maten bestelde omdat veel maten groter vallen. Erg raar als je zo'n goede klant bent. Je kan nu maar 5 stuks bestellen dus betaal je 2x verzendkosten voor meer. Dit valt me erg tegen en jullie geven je echt het gevoel dat je maar een nummer bent erg jammer.

Snel, goede info.

Snel geleverd en kwalitatief mooi artikel

Bestellen en betalen gaat makkelijk, echter ik vond de levering lang op zich wachten. Vandaar ruim voldoende.

Prima geregeld

Prima service, snelle levering

Goede service. Snelle bezorging.

Snelle nette levering

Snelle levering. Netjes verpakt. Erg blij mee.

Snelle levering en mooie kleding, erg blij mee!

Positieve ervaring met bestelling

Duidelijke webshop ruime keuze snelle levering nette verzorging

Niks op aan te merken

Kreeg snel en netjes verpakt mijn bestelde kleding.

Super snelle levering

Ondanks de coronaperikelen bij de bezorgdiensten was mijn bestelling er super snel chapeau(ook voor de bezorgdienst) ik ben zeer tevreden.

Super snelle levering

Netjes verpakt

Prima Bestelling was mooi op tijd binnen helaas terug moeten sturen..dit is ook prima gegaan

Goede service, snel bezorgd!

Snel

Snel veel keuze

Fijne winkel

Leuke meiden

Slecht

Slech verpakte. Rook naar sigaretten lucht. En wij roken niet

Leuke kleding goede service

Zowel voor de man als voor de vrouw is er leuke kleding.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ