Goede service.

Te groot

Mijn kledingstukken waren te groot

Uitstekend.

Alles netjes geregeld.

Ik vind Elvy top

Ik vind Elvy top. Een ding is niet zo top, het tas is 5 cm te smal maar toch heel leuk. En ik bestel daroom omdat ik laura ken al sinds jeansmusical, groedjes uit berlin Bent heel benieuwed wat bij jou nog zo mag komen met nieuwe tassen, ..... Tot ziens julia Groedjes aan Laura

Snelle levering en zeer tevreden!

Ben tevreden met het product! Wat ik wel jammer vind van de bezorgkosten!

Prima verzorgd

Snel geleverd en keurig ingepakt

Geweldige service

Online besteld, ophalen in de winkel, aardig personeel, super relaxed.

Leuke meiden, goede service!

Fijn geholpen

GOED

ZEER TEVREDEN

Snelle levering in winkel en van daaruit geleverd! Ook retour eenvoudig en snel

Netjes gebeld en afgesproken op een plek achter de winkel. Meiden heel beleefd en netjes.

Uitstekende service en snelle levering!

Ik had een winterjas besteld en kon ze al binnen de drie dagen ontvangen aan mijn deur. Ze was mooi verpakt in een kartonnen doos en voldeed aan mijn verwachtingen! Prima service!

in de Coronatijd een prima regeling voor afhalen bestelling

Uitstekende regeling mbt afhalen bestelling in Naaldwijk

Pakket afgehaald in winkel. Was top geregeld

Netjes gebeld toen het binnen was

Netjes afgeleverd

Mijn bestelling is keurig netjes door jullie afgeleverd en bezorgd

Je wordt er super vriendelijk geholpen ook nu in deze vervelende tijd Geweldige winkel met veel keuze zowel voor de kleine portemonnee als de wat grotere

Prima ontvangen, netjes in gepakt

Deze keer niet tevreden

Bij m'n bestelling zat een gebreid vest die al gepilled was van het dragen, hoe dan? Dit stuur je toch niet op?

Prima geregeld

Prima geregeld.

Snelle levering, top producten.

Snelle levering, top producten.

Gewoon top

Snel en goed!

Snelle levering,goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering. Een tevreden klant !

De bestelling te laat geleverd maar gelukkig in de plaatselijke winkel goed geholpen.

Wij hadden een zwarte broek besteld ivm begrafenis. 29 dec besteld, 31 dec nog niet binnen. Hadden de broek 1 jan nodig. Gebeld: niets aan te doen. Toen winkel gebeld en gelukkig was daar iemand die mij begripvol te woord stond en ons via de achterdeur uit de brand hielp! Hadden we toch een broek en de bestelling maar teruggestuurd. Die kwam dus pas zaterdag 2 jan aan toen de begrafenis al achter de rug was.

Super snelle levering helemaal top!

Gewoon, geweldig! Ik ben zeer tevreden ook over de kwaliteit!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ