Klacht ingediend geen reactie ontvangen.

Enkele dagen geleden een mail met foto' s gestuurd Normaliter betaal ik meestal gelijk als de eerste bestelling ok is. In de mail heb ik alles vermeld.

Bestelling is nooit geleverd. Klantenservice reageert nauwelijks

Mijn bestelling van 2 weken geleden is er nog steeds niet. Na meerdere keren vragen waar het pakket is kreeg ik als antwoord "Dit weten wij niet, waarschijnlijk komt het retour". Vervokgens heb ik aangegeven dat ik de bestelling graag wil ontvangen en wel een openstaande factuur bij afterpay heb en de vraag hoe dit dan nu gaat? Geen reactie. Daarna heb ik navraag gedaan bij dhl en zelf afterpay gemaild. Die geven aan de webshop zelf melding melding moet maken. Vervolgens weer contact gezocht. Het antwoord is.. We hebben een onderzoek gestart, binnen 3 dagen krijgen we antwoord. Inmiddels weer wat dagen voorbij. Niks gehoord. Weer geen reactie op mijn bericht. Weten jullie al waar mijn pakket is? En nog geen enkele keer is er überhaupt excuses gemaakt voor dit ongemak. Eerste keer besteld. Nooit weer.

Niet goed

Ik had iets besteld week voor de kerst, pakje was door jullie opgestuurd en is toen weer terug naar jullie gegaan. Fout ligt denk ben ik bij dhl maar heb t pakje dus nooit ontvangen

Slechte service qua bestelling

Track&trace zegt dat de pakket binnen is eindstand niet binnen , 2 dagen later pas de bevestiging dat de pakket klaar is voor verzending. Bericht gestuurd nog steeds geen reactie. Slechte service en klantbehulpzaam.

Vlotte en correcte levering

Ik ben heel tevreden met de jas. Vlotte en snelle levering!

Netjes

Goed en snel

Prima geregeld,duurde alleen vrij lang voordat het in de winkel was

perfect verpakt en snel geleverd!

super

niks op aan te merken.. top..

Vriendelijk personeel

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Goed geregeld allemaal

Prima levering.

Geen op of aanmerkingen op de service.

Prima, goede service

Prima, geen problemen

Jammer

Mijn trui was kapot moest retour

Wisselend

Jammer dat niet duidelijk op de site staat dat je, in deze coronatijd, ook je spullen via hen zelf kan laten bezorgen. Nu heeft me dit extra onkosten gekost. Tevens weet ik nu niet hoe ik het weer terug moet sturen

Superservice

Online besteld omdat de winkels dicht zijn. Wel laten leveren bij de lokale winkel. Volgende dag werd ik al gebeld dat het binnen is. Blij met The Stone

zoals verwacht

Prima keus en snelle levering

Bestel altijd online mijn PME broeken. Ben heel blij met de snelle levering.

Super tevreden

Goede kwaliteit, artikel zoals beschreven, goede service

Snelle goede levering

Maat klopt Product goed Snelle levering Dik tevreden

moet nog beven afwachten !

moet nog afwachten ,of mijn retour goed wordt verwerkt ,dan geef ik mijn menig

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed verpakt en redelijk snelle levering.

Goed verpakt en redelijk snelle levering.

Klasse shop!

Levering uitstekend, valt niets op aan te merken

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ