Super klant vriendelijk

Goede service. Mooie kleding en heel klantvriendelijk

Snel

Prima en snel binnen

Leuke kleding, snelle levering!

Al meerdere keren besteld bij deze winkel omdat ze leuke merken hebben en levering is prima, niets op aan te merken.

Heeeel goed geregeld!

Heeeel goed geregeld!

Goed geregeld ondanks Corona

Bij mijn bestelling had ik aangegeven ophalen in de winkel. Helaas door het sluiten van de winkels werd het netjes bezorgd! Alles zag er netjes uit. Ook het retouren was geen probleem.

Hele snelle service

Ik had van ichi een groene blazer maat M gekocht omdat ik een paar maanden eerder de broek ervan had gekocht. Super leuk dessin. Echter helaas te klein. Inmiddels een L besteld en die past goed. Super snelle service. Ik wacht alleen nog op het retourbedrag van de 1e bestelling. Maar ik ga ervan uit dat dit goed komt.

Super goed

Kleding op zondag 13 december besteld met de vermelding ophalen in de winkel maar toen ging alles op slot !! En nu ?? Gelukkig kreeg ik vrij snel bericht dat ik de kleding aan de achterdeur kon ophalen. Super geregeld !

Snel :-))

Rok en t shirt super snel geleverd. Leuk merk, perfekt zittend. Ontdekt door de lockdown, zeker moeite waard om nog een keer te bestellen! Dank ☺️

Nette en snelle levering

Fijne sjaal en goede communicatie wanneer het kwam.

Prima, snel geleverd en de betaling snel verwerkt

Snelle levering. Goede producten en betaling goed verwerkt,

Alles is naar wens gegaan bedankt voor de Goede service

Heel fijn

Snel en goede service

Service is super

Ik ben erg tevreden met de klantenservice,ik kreeg binnen een dag al antwoord, kreeg het teveel betaald bedrag terug

Matig

De bevestigingsmail laat gekregen en als je iets retour stuurt krijg ik geen bericht dat pakket goed is aangekomen. Ook duurt het terugstorten van het geld erg lang (6/7dagen).

Snel geleverd maar materiaal was niet mijn smaak. Verkeerde keuze gemaakt.

Helemaal prima

Snel en duidelijk

Fijne winkel goede service.

Leveringen snel en goed. Service is goed. Aanbieding zijn mooi. Veel merk kleding. Aanrader.

Netjes

Alles netjes in een doos geleverd, schoon en op tijd. Prima!

Ga wel vaker hier bestellen!

Erg blij met mijn aankoop. Goede prijs/kwaliteit.

Prima service met aandacht voor de wensen van de klant.

Ik vind dat het personeel attent is en echt klaar staat voor de klant. Niet overdreven, maar zodra er een signaal is dat aandacht nodig is, dan reageert men. Ook de administratieve afhandeling is prima in orde. Kortom, ik kom graag terug bij de Stone.

goede service!

goede service, product dat te groot was teruggebracht naar de winkel en een goede netjes thuisbezorgd voor kleine vergoeding!

Maat was goed en snelle levering!

Prima geregeld

vlotte service