Top komen afspraken na

Netjes een shirt naar de winkel laten komen voor dezelfde prijs als in de sale. Daarna gebeld dat het er was en dat we het konden afhalen ondanks de maatregelen die zijn opgelegd.

Was makkelijk

Had nog nooit gedaan

Super! Zeer vriendelijk

Besteld, goede communicatie per mail, snelle verzending.

Geweldig super snelle levering zo voor de kerst super

Netjes

Drukknoop in jas was niet te herstellen, jas was 2 mnd oud, nieuwe jas thuis gestuurd gekregen, ben er blij mee.

Late verzending en reactie op mail

Artikel was alleen hier nog verkrijgbaar. Zondag besteld, donderdag pas verzonden. Woensdag gemaild, vrijdag pas antwoord. Als je haast heb, dus niet hier bestellen.

Door de lockdown thuisbezorgd door de dames van de winkel in Breda, TOP-service!

Het pakketje kwam optijd binnen en was mooi opgeleverd. De service was ook erg goed

Zelfs in deze drukke tijd, vlotte levering. Kleding is van goede kwaliteit. Ziet er in het echt precies zo uit als op de site.

Gewoon Top

Altijd goede ervaring

Tijdens de lockdown mijn bestelling toch bij de winkel kunnen ophalen. Fijne service en mooie kleding

In orde

Levering OK, retour alhoewel niet al te snel correct afgehandeld

Late terugbetaling

Ik heb in de winkel 2 blouses in verschillende maten besteld. Nadat ze waren binnengekomen heb ik ze in de winkel gepast maar was de pasvorm van beide blouses niet naar mijn zin, de mouwen waren veel te kort. De vriendelijke medewerkster bood aan het direct terug te sturen, mijn geld zou ik binnen 24 uur op mijn rekening ontvangen. Tot op heden heb ik nog geen geld ontvangen, er is inmiddels een week voorbij. Ik vind dit niet klantvriendelijk

Heel goed optijd bezorgd en netjes bezorgd

Goed heel goed

Persoonlijke service & leuke kleding

Ik kom altijd met plezier bij The Stone, locatie De Koperwiek in Capelle. Iedere keer slaag ik weer voor iets leuks en de dames in de winkel helpen je goed & denken met je mee. En als het niet in de winkel voorradig is, bestel je gemakkelijk online.

Alles Oke geregeeld

Prima ervaringen Als ik iets bestel dan haal ik het gratis op in de winkel. Ditvind ik heel fijn geregeld ..

Teleurstelling

Leuke broek, volgens afspraak geleverd. Een paar dagen later ineens 25% goedkoper. Dat is toch een teleurstelling.

Niet tevreden met de laatste bestelling

Ik heb een jurk besteld. Ik krijg op 5 december een mail dat de bestelling is verstuurd, er zou nog een mail volgen met de track&tracé code. Deze nooit ontvangen. 15 december toch maar gebeld met The Stone. Wat blijkt, de jurk is weer retour gestuurd omdat hij een week bij het DHL punt heeft gelegen en niet is opgehaald. Ik heb na de melding dat hij is verstuurd nooit een reactie gehad. Rondom slecht.

Ik wil mijn geld terug

Ik heb een jas besteld die zo groot is.ik heb hem 2 weken terug gestuurd maar tot nu toe krijg ik mijn geld niet Terug?

Het afhalen verliep prima ondanks de lockdown

Iets vertraagd maar zeer klantvriendelijk

Door Coronadrukte iets vertraagd maar zeer klantvriendelijk opgelost gezien de tijd waar we in zitten.

Levering binnen een paar dagen. Correct uitgevoerd. Retournering wordt ook snel verwerkt.

Top. Thuis afgeleverd dezelfde dag.

Altijd goed. Ook in de winkel vriendelijk personeel Altijd goed geholpen.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ