Ik wordt altijd heel goed geholpen

Ik word altijd heel leuk geholpen en blij met deze winkel

Super service

Ondanks de lockdown, ben ik gebeld om mijn bestelling op te halen in de winkel. Deze was natuurlijk gesloten, maar er was toch een medewerker aanwezig om de bestellingen af te geven.

Goede online service

Online bestelling geplaatst en zoals vermeld op de website, mijn pakketje nadat ik via mail op de hoogte was gehouden, in de winkel bij mij in de buurt afgehaald. Zeer tevreden!!

Het artikel was zoals in de webshop

Fijn dat ik ook in de winkel mag passen en eventueel kan ruilen. Mooie kwaliteit voor goede prijs.

Teleurgesteld

Teleurgesteld, nadat ik binnen 10 minuten liet weten dat ik per ongeluk de verkeerde maat had besteld na plaatsing bestelling kreeg ik pas dagen later daarop een respons. Nu kan ik opnieuw een bestelling plaatsen met verzendkosten.

Goed product en snelle levering

Goed/leuk artikel gekocht. Krijg veel positieve reacties. Snelle levering ware het niet dat dhl het weer eens liet afweten .

Mooie jas, snel geleverd

Mooie jas in de sale. Snel geleverd ondanks de drukte.

Duurt wel lang voordat ik mijn geld terug krijg

3 sec terug gestuurd nog steeds geen geld terug gehad

Fijne pagina, snelle levering

Goede snelle levering

Snelle levering en mooie merken

Slechte verpakking bij aankomst

De jas die ik besteld heb kwam in een slechte, stukkende verpakking aan en was vies. Ik heb het wel schoon gekregen maar wel slecht voor een bestelling van 200€! Ik heb hier ook foto’s van als jullie die willen zien.

Prima winkel

Goede service!

Vriendeljjk maar vooral klantvriendelijk. Geholpen.

Prima kwaliteit, snel besteld én geleverd!

Zie boven.

Matig

Helaas heb ik geen mail ontvangen met de mededeling dat mijn shirt in de winkel klaar lag. Hierdoor duurde het lang voordat ik mijn shirt in mijn bezit had. Mvg Marja

Geen correspondentie over je gehele bestelling

Normaal erg goed over te spreken maar er is totaal geen communicatie over je bestelling. Het duurt meer dan een week voordat je een track en trace ontvangt en nog langer dan een week voor je retour. Nog steeds niks gehoord.

Mooie kleding irritante mail

Waarom moet overal een beoordeling over komen? En dan ook nog een herinnering... Wat een onzin, koop volgende keer wel ergens anders wat.

Super slecht!

De mail met info is gewoon weg super onduidelijk en het dus wel erg dat ik niet meer op deze manier nog een aankoop ga doen!

Trage levering

In winkel zelf is de service heel goed maar leveringen via de webshop zijn slecht. Ook als je dit laat afleveren in een winkel wacht je meer als een week terwijl de site aangeeft dat de winkels dagelijks worden bevoorraad

Goede serves

Snelle levering en afhandelimg

Snelle verzending

Jurk voldeed aan de verwachtingen

Als je tijdens het afronden van de bestelling achteraf betalen kiest, blijft er staan "naar afrekenen" daardoor per ongeluk 2x dezelfde bestelling geplaatst.

Prima hoor.

Ik heb prima ervaring

Hele goede service

Bij het binnenkomen van mijn bestelde jas, was de rits helaas kapot. Hiermee naar de winkel gegaan, omdat ik hem met black friday korting besteld had en er online geen nieuwe meer op voorraad was in dezelfde maat. Super netjes opgelost door het personeel, uit een andere filiaal laten halen ergens ver weg in Nederland. Top!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ