niet tevreden

heb pakket retour gestuurd en nog altij niks van gehoord

Wachttijd na bestelling te lang.

vr 27 nov. 11:25 (13 dagen geleden) besteld 10-12-20 nog altijd onderweg. Ik snap dat Corona en Sint drukte bij de post voor oponthoud kan zorgen maar gezien mijn ervaringen met andere winkels duurt het wel erg lang.

The Stone Nieuw-Vennep is top!

The Stone Nieuw-Vennep blijft super, vooral dankzij de vaste verkoopsters die je aan alle kanten helpen, tig keer heen en weer lopen voor je en eerlijk hun mening geven! Dus ook als iets echt niet staat... Voor mijn portemonnee niet goed maar ga zo door, ik word er blij van!

Ik zeer tevreden over hoe ik online geholpen wordt prima.

Fantastische service!

De hoodie die ik had gekocht bleek te klein te zijn. Naar de winkel om te ruilen (met de bus heen en weer). Blijkt dat ze op dat moment geen grotere maat in de winkel hebben de vriendelijke verkoopster heeft voor mij de hoodie elders besteld en voor slechts 2 euro werd de hoodie thuis gestuurd. Fantastische service!!!

Leuk geholpen

gewon goed

vriendelijk en behulpzaam. goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima levering

Bestelling geplaatst en was snel op te halen in de winkel. Enige minpunt is dat het verzenden naar je huis nooit gratis is. De winkel zit 15 min rijden van mij vandaan. Verder ben ik zeer tevreden

Wat er geadverteerd werd klopte als een bus. Je krijgt wat je besteld heb. Maatvoering klopt met de werkelijkheid.

Superrrr

Goede service en snelle afhandeling.

Gewoon weg super! Heel vriendelijk personeel

Gewoon goed! Ga zo door

Snel service Alleen beetje jammer dat de bestelling die ik geplaatst heb binnen twee weken is afgeprijsd

Slecht

Retourlabel zat niet in de doos. Ik mag het nu zelf uitprinten terwijl ik geen printer heb dus dat kost me ook nog eens extra geld. Zeer slechte service. Jammer.

Alles duurt lang

Het duurt lang voordat de bestelling binnen is en het duurt lang voordat geld teruggestort wordt (bij retourneren). Ook zagen de kledingstukken, die ik besteld had, er in het echt anders uit dan op het plaatje.

Uitstekend geholpen

De winkelmedewerkster was erg aardig en heeft mij uitstekend geholpen. Zeer tevreden hoe ze met de klanten om gaan.

Retourprocedure ging niet goed, bijgesloten retourbiljet niet geldig en geen/zeer trage reaktie

Zeer slecht kontakt. Wil terugkoppelen dat de meegeleverde retourbiljet niet geaccepteerd werd bij DHL parcel station. Maar paar dagen geleden dit aangegeven maar nog steeds geen reaktie. Verder vind ik het vervelend dat je het pakket niet retour kunt sturen met de vermelding dat je dus een maat kleiner wilt (omruilen). Maar dit moet je dan weer via de site opnieuw bestellen (welke vervolgens weer met een geheel andere prijs op de site staat). Zit nu dus nog steeds met pakket thuis niet wetende hoe nu te handelen. Vooralsnog hebben ze een goede site met veel keus.

Prima geregeld

Snelle bezorging

Snelle levering in de winkel

Snelle levering in de winkel, waar je gelijk kunt passen. Erg makkelijk.

Snelle service en een persoonlijke noot bij levering

Goed!

Goede winkels

Snelle bestelling en antwoord, bericht van wanneer het naar de winkel is verstuurd. Een negatieve de winkel gaf niet door dat het er klaar lag.

Goed, maar kan iets beter.

Makkelijk kunnen bestellen tegen zeer goede prijs. Bij maar 1 (web) winkel een gelijke prijs gevonden. Bij deze andere winkel versturen ze echter wel zonder bezorgkosten. Hier zit gelijk het stukje dat iets beter kan. Bestellingen boven de €100,- zouden ze gewoon moeten aanbieden zonder verzendkosten. Een onderscheid in verzendkosten voor artikelen die in de aanbieding zijn is ook vreemd. Al met al, prima winkel waar ik zeker weer iets zou bestellen.

Uitstekend.

De jas die ik besteld had werd netjes geleverd in een doos. Ben zeer tevreden over the Stone.

Fijne winkel

Heel vriendelijk personeel.

Snelle levering en goed communicatie

Snel

19 Lagosweg