perfecte service in Voorburg

Perfecte service aardig personeel bereid om mee te denken en dringen zich niet op

Truien te kort

Allebei de truien van Only vallen erg kort en ik heb al een grotere maat besteld. Jammer maar ik heb liever een iets langer model. Truien retour gestuurd en hier nog geen reactie opgekregen van the stone.

Super netjes top

Super goed geholpen door super aardig professionele verkoopster! Mijn favoriete winkel!!!

Zéér klantvriendelijk, prachtige collectie, mooie prijs

The Stone is een winkel waar je gewoon naar binnen moet lopen, je kunt er rustig rondkijken. En wanneer je hulp wilt, ervaar je dat een team aan vriendelijke medewerksters, er alles aan doet om een perfecte outfit te vinden. Superrrrrr

Vriendelijk, beleefd

Vriendelijke medewerker.

Slecht bereikbaar

Ik heb een mail gestuurd met een vraag. Het duurde lang voordat ik antwoord kreeg.

Super tevreden

Fijn en eerlijk advies

Fijn dat het ook eerlijk wordt gezegd als iets niet zo leuk staat! Er wordt goed meegedacht en mee gezocht naar iets wat bij je past. Ik word normaal gesproken daar niet graag mee geholpen, doe dat liever zelf, maar bij The Stone vind ik dat wel fijn. Ik hou van dat eerlijke advies.

Netjes geholpen en aardig personeel

Een bestelling gedaan op Internet. Ivm de drukte werd de levering een dag later. Keurig ingelicht per mail. Vervolgens op tijd voor pakjesavond de bestelling in de winkel van the Stone opgehaald. Aardig geholpen door een medewerker in de winkel. Erg vriendelijk personeel.

Snel

Snelle levering, ophalen in de winkel prima.

snel en goed

Het werd ondanks de drukte snel in de winkel geleverd. Ik kon het ook weer daar retour doen en dat vond ik ideaal.

Dat wat ik had verwacht heb ik ook geleverd gekregen

Levertijd duurde langer dan verwacht omdat deze niet op voorraad bleken te zijn.

d

Prima ervaring corect telefonisch behandeling

Excellent service and communication

Excellent service and communication

Vriendelijk personeel

Ze konden mijn pakje niet vinden. Er werd meteen gebeld naar de webshop. Volgende dag kon ik alsnog mijn pakje ophalen. Was over het hoofd gezien.

Ontzettend aardig en klantvriendelijk

Er werd tijd en rust genomen om te helpen zoeken naar hetgeen ik wenste. Ik werd echt goed geholpen. Op zeer vriendelijke manier.

Keurig geregeld

Bestelling geplaatst binnen enkele dagen al af te halen en keurig verpakt

Goede service en scherpe prijzen

Het is de eerste keer dat ik hier bestelde ik ben zeer tevreden want de service is prima

Super geregeld

Snel en mooi geregeld.

Shirt voor Kerst opgehaald

Had in de webshop groen shirt besteld met transparante mouwen. Heb het zelf opgehaald. Was eerst per ongeluk naar Lange Voort gegaan, had niet goed gelezen dat het in De Kempenaerstraat in Oegstgeest lag maar was niet zo ver op de fiets. En vandaag door jullie aan herinnerd dat ik bezig was geweest met bestelling oorbellen in webshop. Afgerond zodat die verstuurd kunnen worden en ik toch nog wat bij jullie kon kopen.

top adviezen van de dames

heerlijk last minut shoppen op de grans van sluiten de meiden nemen de tijd, struinen de winkel of en denken met je mee krijgt ook te horen als het niet zo goed staat

Super fijn winkel personeel denken met je mee en klant vriendelijk.

Goed geholpen. Prima service.

Snel afgehandeld

Vlot