Alles is super en heel goed geregeld

Aardige dames inde winkel.

Kan beter

Heb mijn bestelling retour gezonden en die hebben zij op 20.11.2020 retour ontvangen maar tot op heden niks van hun vernomen dat het ontvangen is en mijn Afterpay is ook nog steeds niet aangepast

Top winkel

Goede service Top winkel!

Jammer

Keurig email ontvangen wanneer het pakje verstuurd werd. Helaas is het door DHL nooit afgeleverd. 1e keer is er gemeld dat er niemand thuis was, klopt niet. Opnieuw bezorgdatumen tijd in gepland. 2 maal werd er aan gegeven dat de bezorging vertraagd was? Uiteindelijk heeft DHL besloten om het pakje retour te sturen naar The Stone? Dus niets ontvangen. Dit is dus geen verwijt naar The Stone !! De klantenservice van The Stone heeft mij keurig geholpen Hele vreemde gang van zaken bij DHL

Allebei de keren dat ik in de winkel was, ging ik met een fijn gevoel naar buiten.

The Stone in winkelcentrum zit er nog niet zo lang, ik las sinds juni dit jaar? Mede vanwege het "coronatijdperk" ben ik er dus pas de laatste weken naar binnen gegaan. Twee keer binnen korte tijd, omdat er iets besteld moest worden, dat ik liever ging afhalen i.p.v. thuis laten bezorgen. Beide keren werd ik op een heel prettige manier geholpen en voor zover ik dat kon beoordelen, zijn alle verkoopsters even attent en vriendelijk. Prima aanwinst, deze winkel!!

Heel goed geholpen

Vind het leuke mensen om bij te shoppen

Vriendelijke mensen en goede sortering

Ik werd vriendelijk en rustig geholpen. De bestelling lag ook snel klaar. Genoeg variatie in aanbod, ook verschillende prijzen.

Alles perfect geregeld

Hetgeen ik had besteld was netjes op het door jullie gemelde tijdstip aanwezig in de door mij gekozen winkel. Een super vriendelijke verkoopster heeft mij daar geholpen. Ook het bestelproces, de mails die door jullie aan mij zijn gestuurd waren duidelijk en uitermate klantvriendelijk. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de perfecte verzorging vanaf het beginproces tot en met de aflevering.

Snel en netjes

Mijn bestelling gedaan en 2 dagen later in huis! Netjes ingepakt.

Altijd weer een top ervaring!

Ik vind het altijd een feestje om naar the Stone Hoogvliet te gaan. Je word altijd super leuk geholpen door de spontane meiden!

Mooie site, mooie items en een snelle levering. Alles was top! Bedankt!:) Jessica

Makkelijk snel

Ik vind het fijn dat wanneer ik iets bestel het kan laten bezorgen in de dichtstbijzijnde filiaal en de optie is van afterpay. Óók dat de bestelling 14 dagen in de winkel blijft zodat ik op mijn vrije dag de gekozen kleding op kan halen.

Prima en vriendelijk

Verongelijkt en behulpzaam

Winkel met veel mooie merken!

The Stone heeft geweldige aanbiedingen , en de verzending is snel. Jurk naar een The Stone winkel terug gebracht omdat hij mij totaal niet stond, ook dit ging prima!

Jas naar verwachting en snelle levering.

Goede prijs en netjes geleverd

Goede prijs en netjes geleverd

Heerlijk online shoppen bij The Stone

Het is heerlijk om online te shoppen bij The Stone. Makkelijke overzichtelijke site. Leuke kleding en op de site een goed beeld van de producten. Altijd vlot geleverd en wat niet past gaat gewoon weer terug naar de winkel. Nooit klachten gehad!

Waardeloze klantenservice

Heb 2 x een mail gestuurd en je krijgt gewoon geen antwoord. Vreselijk irritant dus vandaar twee sterren. Had hoger gekunt als ik normaal antwoord had gehad. Winkel is prima.

Alle kleding opgehaald in de winkel. Lag keurig op mij te wachten.

Niet prettig

Er wordt niet zorgvuldig omgegaan met mijn NAW gegevens. Verkoopster toonde weinig begrip. Omslachtig bestelproces (in winkel). Kortom: geen aanrader!

Wat een klant vriendelijk personeel zowel online als in de winkels

Goede aanlevering van de goede maat volgens afspraak

Prettige en toch vrolijke bediening.

Jas top DHL minder

Jas in andere maat thuis laten bezorgen. Helaas terwijl ik thuis was kwam DHL niet langs maar kreeg een mail dat ik niet thuis was. Gebeurt vaker. De jas is top!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ