Kwaliteit goed.

2 broeken gekocht in Hoogvliet. Verkoopster heeft ze via internet voor me besteld ivm niet de juiste maat op voorraad. Helaas was de verkeerde besteld! Inmiddels nog 2 broeken in het filiaal er bij besteld en super tevreden met m’n 4 broeken. Mvg.

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

probleempje waanzinnig goed en snel opgelost

Betreft een retour. gekocht online en retour in winkel daardoor wat onwetendheid betreft kortingsbon en korting op tweede broek. Was nogal een probleem om dit op te lossen. verkoopster contact gezocht met de klantenservice dag erna werd ik hierover ingelicht dat nu bekend is hoe dit op te lossen en dat ik van de week de ene broek kan retourneren en een andere kan uitzoeken. Als zij niet zou werken als ik kwam geen probleem haar collega's zijn op de hoogte gebracht en mogen haar eventueel bellen. Service met hoofdletters.

mooie kwaliteit en snelle levering

mooie kwaliteit en vlotte levering

Erg tevreden

Online besteld en in de winkel kon ik de jas passen. Erg vriendelijke personeel en behulpzaam.

Klantvriendelijk, behulpzaam en vlot!

Snel geleverd. Ben benieuwd of de afwikkeling van het geretourneerde artikel ook snel wordt afgehandeld

Blij met The Stone alles goed geregeld

Winkel die alles netjes regelt. Ivm quarantaine kon mijn pakketje gewoon wat langer blijven liggen. Top geregeld.

Prima, je noet alleen geduld hebben

Prima geleverd, het duurt alleen wel lang voirdat je het in huis hebt. Bij andere online bedrijven gaat het sneller.

Prima ervaring

Prima ervaring

Redelijk goed

De service was goed. Alleen 3 dagen nadat ik de jas had besteld kreeg ik een melding dat het langer duurt omdat de jas opnieuw besteld moest worden, maar toen ik de jas bestelde stond er dat de jas nog op voorraad was. Uiteindelijk was de jas binnen 5 dagen binnen ipv 2.

Ik word altijd super leuk geholpen!! Topverkoopster Manouk vd Lans.

Ze doen altijd erg hun best om wat leuks voor je te vinden.

Gewoon goed geregeld

Blouse in winkel laten bezorgen. Je krijgt netjes bericht. Gewoon Top

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen

Snelle en goede levering

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was goed verpakt. Helaas moet je wel verzendkosten betalen (ongeacht voor hoeveel geld je bestelde), dat vind ik altijd echt een groot minpunt.

Altijd goede Service

Leuke vlotte meiden .

Prachtige jas, maar hij is al gedragen.

De jas was afgeprijsd, maar er stond geen reden bij. Toen ik hem had zag ik kleine uitgebleekte puntjes aan het uiteinde van de mouw en de kraag rook naar parfum. Waarschijnlijk is de jas eerder retour gekomen. Het was netjes geweest als dat op de site vermeld had gestaan als reden van afprijzing.

heel goed

alles uitstekend

Winkel is top, bestelling webshop niet ontvangen

De winkel in Delft is echt top, ik word er altijd goed geholpen. Dus daarvoor een dikke 9. De webshop is niks. Week geleden bestelt. Bestelling is nog niet eens verzonden en dan al een mail om een review te plaatsen...... Helaas bij eerdere bestellingen dezelfde ervaring.

Leuke winkel met veel merken

Een leuke winkel, maar helaas de service is schandalig. Dochter een airforce jas gekocht vorige winter. In najaar gewassen voor de eerste keer met tennisbal zo werd geadviseerd in the stone druten. Nu is de jas bij alleen de mouwen de vulling op hopen gaan zitten. De klantenservice gaf na 1 minuut al aan eigen fout. Niets aan te doen. Terug naar winkel. Gaven ook aan verkeerd gewassen. De ene verkoper zei moet met tennisbal, de ander zei moet op de hand. Ik was al meer dan 30 jaar winterjassen, maar dit nog nooit mee gemaakt. De service is diep triest. Ze begrijpen je, maar doen er verder niets aan. Dit voor een dure jas waar je toch kwaliteit van verwacht en ze de jassen nog steeds verkopen bij de stone. Als ze achter product staan, zou je toch op zijn minst een tegemoetkoming verwachten.

Bestelling heeft vertraging en na een week nog niet geleverd

Besteld via de winkel en daar al betaald, maar dr bestelling heeft al een week vertraging. Wel halverwege via de mail op de hoogte gesteld, dus communicatie goed. Alleen niet fijn om zo lang te wachten en al wel betaald te hebben.

Voorraad niet op orde

Op donderdag besteld en betaald en pas dinsdag te horen gekregen dat de jas niet op voorraad is. Erg bijzonder

kleur artikel was anders dan op de site

Op zich snelle levering en mail dat het iets verlaat was ook netjes maar artikelen waren niet zoals afgebeeld en ik wacht nu nog op terugstorting van het geld, vind ik ook lang duren

Bezorging en service matig

Woensdag iets besteld, dit zou vrijdag geleverd worden. Niks gehad. Contact gehad per telefoon, dame reageerde ongeintresseerd. Per mail klantenservice reageren pas na 4 dagen.

Slechte ervaring.

1 deel niet te leveren , dat kan , duurde lang voordat ik bericht kreeg Andere levering zou naar de winkel gestuurd worden kom ik daar. ..... niet geleverd ! Dus na 1 1/2 week heb ik nog steeds niets.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ