Prima service en fijne winkel!

Geen idee ff om mijn ervaring te omschrijven. Prima service, lijkt mij duidelijk genoeg.

Product viel tegen. Service matig

Via webshop besteld, dat ging goed. In winkel opgehaald. Trui viel tegen, dus terug naar de winkel. Helaas mocht ik daar niet iets anders kiezen. Moet nu wachten op m'n geld

Bestelling gedaan, na 6 dagen nog niet een verzending, is de bestelling ineens geannuleerd.

Beetje apart dat ik na de bevestigingsmail niets meer hoor (verzendagen 2-3 werkdagen), vervolgens moet ik erachteraan en mailen. Hierop volgt een automatische mail waarin staat dat de bestelling is geannuleerd. Ik snap niet waarom ik dan kan bestellen als de voorraad op is. Slecht geholpen, slechte service.

Uitstekende service

Snel en goed verpakt

Slechte klantenservice + verkopen producten die niet op voorraad zijn.

7 dagen geleden 2 dure truien besteld omdat er overal 20% korting was en ze hier als een van de weinige alles nog op voorraad hadden. Levertijd 1-3 werkdagen. Na 3 dagen even een appje gedaan wanneer het zou komen, ze moesten de truien uit hun winkel halen, helemaal prima iets vetraging. Na 5 dagen nog even een appje gestuurd, pakket was volgens mw ingepakt en lag klaar om verzonden te worden en ik zou die avond nog een track en trace ontvangen. De volgende dag een track en trace gekregen van 1 trui en gelijk een mail met dat de trui waarom ik juist bestelde geannuleerd was. Toch niet leverbaar. Kan gebeuren maar klantenservice geeft dus geen correcte informatie. Je zou denken dat service nu in deze tijd voorop zou staan, hoop dat gratis retour wel klopt want zo bestel ik liever ergens anders.. Jammer! Leek een goeie website met mooie producten. Normaal zie ik graag het positieve in maar wil toch graag eerlijk zijn.

heel goed

alles zeer snel geregeld

Product goed. Aflevering onduidelijk en slecht gecommuniceerd.

Matig.

Vertrouwd

Gezellige winkel in hoogvliet

Ik heb nog niets gehoord over mijn bestelling dus waarom dit formulier. Ik kan pas invullen als ik het heb ontvangen. Duurt wel lang. Ontvang ik het nog wel? Maar betreft mijn eerdere aankopen ging alles snel en netjes. Wellicht komt het door de corona dat deze lang duurt

Oké

Product werd snel geleverd maar voldeed helaas niet aan mijn verwachting. Het viel klein uit en de stof was erg dun en heel statisch.

Gewoon goed

Ik ben zeer tevreden Mooie passende kleding En goede kwaliteit

Snelle levering , mooie producten.

Snelle levering. 1 product was niet meer op voorraad en daar kreeg ik vrij vlot bericht van. Werd ook in mindering gebracht op de factuur. Duidelijk en goed geregeld.

Mooie jas, snelle zending.

Binnen 5 werkdagen in huis

De trui die ik had gekocht was net te klein. Terug gegaan, werd direct grotere maat besteld. Via mail op de hoogte gebracht, binnen 3 dagen de juiste trui. Fijne benadering, zeer klant vriendelijk.

Lang moeten wachten

Had besteld maar maat was te groot, savonds gelijk opnieuw besteld En de te grote maat terug gestuurd. De tweede bestelling duurde 7 dagen voor het binnen kwam. Kreeg wel na 4 dagen bericht van de stone dat het verzonden was ,toen duurde het nog 3 Doordeweekse dagen voor het binnen kwam. Heb nu na een week nog geen bericht gehad of de retour zending binnen is.

Leuke kleding, vriendelijke verkoopsters

Nette, goed ingerichte winkel, leuke, vriendelijke verkoopsters.

Snelle levering prettig personeel

Ik bestel of koop graag bij de Stone

Super geholpen

Super geholpen

Prima, op alle vlakken!

Gewoon, alles ok van bestelling tot en met levering!

Snel 3n makkelijk

Op de site een mooi overzicht kan goed filteren Snel en vakkundig in gepakt

Heel fijne winkel met vriendelijkste personeel.

Niks teveel altijd bereidt om alles voor je te halen. Wordt fijn geholpen door iedereen.

Uitstekend!

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen .Goede service.

Teleurgesteld

Bestelling gedaan. Na 2 dagen pas aangeven dat product niet leverbaar is. En nu vragen na beoordeling over iets wat niet ontvangen is. Zo ken ik jullie niet.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ