Vriendelijk.personeel behulpzaam indien nodig als je het zelf wilt doen krijg je de ruimte kopp je 1 x niets is dat geen probleem

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam het personeel van The Stone Bisonspoor. Leuke collectie voor iedere portemonnee.

goed geregeld

Prettige en correcte afhandeling van zaken

Ik had een jas gekocht, die me bij nader inzien toch niet beviel vanwege een slordige afwerking. . De verkoopster stelde voor een andere jas via de website te bestellen, de nieuwe jas was helemaal naar mijn zin

Erg tevreden!

Het aanbod is divers en goede sale! Kosteloos retourneren vind ik altijd een pré. Ook zat niet ieder kledingstuk apart in plastic verpakt. Hier zal ik zeker vaker shoppen.

Duidelijke en snelle levering

Nerjes geïnformeerd over de levering en welke producten niet mee te leveren zijn

Jeans jack prima en snel geleverd

Blouse was niet meer in mijn maat in de winkel. Verkoopster in de winkel heeft mij geholpen om op de site te bestellen. Ideaal had de blouse super snel.

Besteld pakket nooit aangekregen

Kleding online besteld. Pakket nooit aangekregen. Week later gebeld en werd door vriendelijke mevrouw gezegd dat het naar hen was teruggestuurd ivm een adresfout (alles was correct). Mevrouw zei dat het als retour zou worden verwerkt en dat ik het bedrag terug gestort kreeg. We zijn nu weer een week verder en heb nog niets ontvangen. Ga dus maar weer bellen..... Moet erbij zeggen dat ik normaal in de winkel erg goed geholpen wordt.

Prima service en producten

Lening in deze Corona tijd zeer snel, goede producten voor prima prijs.

Niets op aan te merken!!!Top

Goede website, vriendelijk personeel in de winkel! Kortom... super!

Kleding vol make-up vlekken

Snelle levering maar de witte blouse zat vol donkere make-up vlekken. Jammer dat ze dit product toch opsturen ondanks dat ze het gezien moeten hebben.

Heel vriendelijk

Netjes bezorgt en goed gecommuniceerd

Ik heb er niets op aan te merken, dus goed.

Super goed ,leuke kleding ,servies goed.

Fijne webshop en leuk personeel

Ik bestel vaak de kleding online en laat deze dan bij de vestiging bij ons in de buurt brengen. Je wordt daar altijd erg vriendelijk en leuk geholpen. Het is ook zo dat als je het kledingstuk niet leuk vindt of het past niet dan kan dat gelijk achter laten.

Prima webshop als winkel, leuke kleding

Prima webshop ,leuke kleding en makkelijk betaalbaar

Goede snelle sevice

Goede snelle service zoals beloofd. Product voldoet aan de eisen

Bestelling redelijk snel ontvangen. Voor de zekerheid 2 maten gedaan en retourzenden is makkelijk en snel.

Webshop met kledij naar ieders budget

Steeds makkelijk te bestellen, veilige betalingsmethode, goede retourservice, correcte terugbetaling. Webshop met uitgebreid assortiment naar ieders budget.

Retourneren rommelig

Ik heb een aantal items via de winkel geretourneerd, maar het formulier klopte niet, het personeel wist niet goed wat te doen en ik wacht nog op een bevestiging van ontvangst

nieuw snoer voor accu fiets

Prima service, ik zocht een lader voor mijn accu van mijn electrische fiets en heb die gelukkig bij jullie gevonden!

Tevreden , werd naar winkel bezorgd binnen afgesproken tijd

tevreden

19 Lagosweg