Handige keuze via internet en snelle levering!

Ik krijg via de mail regelmatig een beeld wat er te koop en in de aanbieding is. Dat maakt het makkelijk een keuze te maken als ik iets nodig heb. Het bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt snel afgeleverd. Prima dus!

Suoer

Netjes geregeld

Fijne site snelle levering

Goede website; vlek op shirt

De website is gebruikersvriendelijk. Kleding keurig verpakt. Daardoor tref je je kleding ongeschonden aan. Helaas zat er een shirt bij waar een vlek op zat. Dan moet je retourneren. Ook dat gaat heel makkelijk.

Loopt altijd goed! Heb moeilijke pasvorm en zo fijn dat je het thuis rustig kunt passen met Afterpay! Fijn!

Snel

Snelle levering!

mijn bestelling snel en in goede staat ontvangen

Heel veel keuze in merken.

Snelle levering en goede service.

Een voordeel vindt ik als je het in de winkel laat afleveren dat je het daar kan passen en indien nodig daar kan achterlaten als het niet past o.i.d.

Altijd goed

koop geregeld bij The Stone, gaat altijd goed

Bestelling na 2 weken nog niet binnen

Altijd tevreden geweest over aankopen in de winkels zelf. Voor het eerst online wat gekocht en na 2 weken tijd nog steeds niet ontvangen. Heb er zelfs voor gekozen om het in de winkel te laten bezorgen maar alsnog niet binnen. Enige status update die je krijgt is sorry we hebben het druk... Nooit meer online wat bestellen

Vriendelijke dame alleen slechte service door verkeerde item in store online te bestellen!

In Maassluis store leuke shorts gezien, artikel was er niet in mijn maat. Aanbod was er om online te checking of maat nog beschikbaar was, om maat te bepalen andere kleur gepast. En wat wilt die heeft ze uiteindelijk voor ons besteld (tot onze verbazing)! Wat erg jammer is na afwachten van bezorging, en moet nu wederom moeite doen. Beetje jammer. Mvg Maurice

Fijne webwinkel

Makkelijk bereikbaar via whatsapp. Je krijgt snel reactie terug, en heel vriendelijk. Snelle levering. Helemaal top!

Niet ontvangen

Leuk dat ik voir iets wat ik (nog) niet ontvangen heb een beoordeling mag schrijven. Zou fijn zijn als mijn man de betaalde bestelling krijgt....

Mooie kleding, uitgebreid assortiment, goede klantenservice.

Drukkertje van pak was eraf. Direct opgestuurd o. Te laten maken. Twee dagen later al weer in huis. Drukker na dragen er weer van af helaas. Maar nog steeds blij met de aankoop.

Tevreden klant

Bestelde kleding van Geisha was mooie kwaliteit en in orde (meerdere maten besteld). Erg blij mee! Bij retournering was het pakketje helaas bij DHL blijven hangen, Vriendelijke medewerkster Amanda van de klantenservice heeft dit binnen een dag opgelost en kreeg meteen een bevestiging hiervan. Dus fijne service! Het retourbedrag is vlot teruggestort.

Prima voor elkaar!

Mooie kleding, snelle levering

Alleen geen bevestigings mail van de winkel ontvangen . Wel dat het bestuurd is

Goede kwaliteit kleren

Goed geholpen door spontane verkoopster

Leuke winkel

Heel tevreden

Goede en mooie materialen

Snelle service ook bij retourneren, dat geeft vertrouwen. Telefonisch vriendelijk en duidelijk geholpen.

Jammer zaterdag 2 broeken gekocht en maandags extra korting.

Hadden ze wel even kunnen zeggen is toch 20% extra

Eenvoud; duidelijk

Toegankelijke site; achteraf betalen, snelle levering, eenvoudige mogelijkheid tot retourzending; aantrekkelijk assortiment

Top shop

Prima geholpen bij aanschaf kleding.

Deskundig en vriendelijk personeel. Goede afloop afhandeling bij bestellen. Snelle levering via winkel.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ