Leuke winkel en goede service!

Heel erg leuk en goed geholpen door de 2 verkoopsters in de winkel in Ridderkerk! Door hulp goed geslaagd. Wel vraag ik mij af waarom er via de zuil in de winkel andere maten besteld moeten worden en niet dat de winkel ze besteld en in de winkel laten komen, wat meestal in andere winkels gebeurd. Deze werkwijze kost veel tijd.

Hartstikke leuk geholpen, heel behulpzaam, fijn.

Dat ik waarschijnlijk de nodige keren terug zal komen.

Super fijne winkel

Top geholpen door super leuken meiden

Klantvriendelijk

Je wordt vriendelijk geholpen en zijn ook meedenken

Mooie producten levertijden kloppen niet.

Producten zijn prima, komen overeen met de plaatjes op de web winkel. Prijs kwaliteit goed. Enigste verbeterpunt is meer realistische levertijden vermelden. Web only product werd aangegeven levertijd 3 werkdagen. Dit kwam niet overheen met de werkelijkheid. Het waren er 6.

Prima webshop.

Breed assortiment. Handige filters. Maar helaas wel langere levertijd.

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen via de website en snelle levering, in mijn geval in de winkel. Vriendelijk personeel. Prima ervaring!

Levering is goed.Telefonische vragen worden netjes behandeld. Alleen de levertijd zou wat sneller mogen.

Teleurstellend

Ik kreeg bericht dat mijn bestelling niet meer geleverd kan worden. Een paar uur later het verzoek om The Stone te beoordelen.

superrrr

Heb het gepaste T-shirt in de winkel via de webshop besteld en de bezorging is uitstekend én snel ! Voor nu en nog eens !

Goed artikel voor juiste prijs

Artikel klopt en is op een goede manier bezorgd

Mooie winkel met veel variaties

Voor mijn vriend een perfecte korte broek gekocht. Hij wilde er graag nog 1 en die was helaas niet meer in de winkel. Dus online besteld. Werd snel geleverd. Super blij mee.

Leuke kleding, spontaan personeel. Digitaal aankopen is flut.

Winkels zijn gezellig en personeel vriendelijk. Er hangt altijd wel leuke kleding in de rekken. Groot nadeel vind ik het online bestellen. Als je dit in de winkel doet zijn bezorgkosten gratis. Maar Mocht het product bij levering toch niet naar zin zijn kun je het niet in de winkel retourneren met gelijk je geld terug. Of in mijn geval, product is niet meer leverbaar maar al wel betaald. Dan moet je eerst bellen met de klantenservice om je bank gegevens door te geven. Ik was in de winkel klant, dus zorg voor klantvriendelijke service zodat ik daar ook als klant me geld kan terug krijgen, dan te bellen naar een klantenservice, waarom bellen hun mij niet? Daar hebben menig ander winkel betere service in. Open 32, Omoda, Nelson, geld krijg je gelijk ter plekke in de winkel terug. Nu na een week heb ik m’n geld nog niet terug gestort gekregen. Dus zo maar weer bellen met the stone klanten service.

The stone is mijn winkel!

Super aardige meisjes werken er! Zijn altijd erg behulpzaam en weten wat er bij je past. Zeker als je vaak winkelt, komen ze naar je toe en zeggen ze gerust ik heb iets nieuws binnen wat goed bij jou past.... Ik ben erg tevreden met the stone en koop daar al mijn kleding!!!

fijne winkel

ik kom veel in Hillegom bij the Stone en wordt fijn geholpen . hele leuke trendy collectie. voor mijn echtgenoot haal ik ook regelmatig n kledingstuk.

Alles gaat vlot en is duidelijk.

Tot nu toe geen geld terug gestoort voor mij retour

Veel keuze en kleuren

Ik slaag altijd bij de stone. Vooral broeken en blouses

meestal niet direct geslaagd, moet vrijwel altijd besteld worden

Niet top, wel voldoende

Slechte service

Maandag 27 juli een poloshirt besteld, was op voorraad volgens de website. Vrijdagochtend 31/7 een mail van de klantenservice ontvangen met de mededeling dat de levering vertraagd is, met als mogelijke oorzaak: drukte rondom sale en dat het artikel mogelijk besteld moet worden. Er werd hard gewerkt om het artikel vrijdag of zaterdag te verzenden. Nu is het 3 augustus en het artikel is nog steeds niet verzonden. Ik wacht nog 1 dag af en heb ik het artikel dan nog niet ontvangen, dan eis ik mijn geld terug. Ik bestel nooit meer via deze website.

Snelle levering!

Jurkje besteld in de sale en de volgende dag al in huis!

Snelle levering in Stone winkel

Ik vond de dame in de winkel niet zo prettig. Ik mocht passen en toen ik ervoor koos het artikel te retourneren ging ze met haar collega's staan kletsen ipv dat ze de retournering direct afhandelde.

Goed geregeld!

Leuk jasje met mooie korting gekocht. En snel in huis! Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering..produkt viel tegen dus toen ik het retour af wilde geven bij DHL punt herkenden ze dit adres niet...gebeld met the stond en die stuurden per mail retouretiket...beetje jammer dat je dat dan zelf moet uitprinten

Altijd zeer vriendelijk geholpen

Altijd vrolijk personeel die zich niet opdringt en wel heel fijn helpt

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ