Snelle levering, niks op aan te merken. Helaas was het product niet naar wens, dus deze stuur ik terug. Jammer!

Snelle verzending maar slordig verpakt

Het artikel is naar wens. Wat ik echter vreemd vond was dat het shirt niet verpakt was, zat los gepropt in de verzendverpakking (evenals het retourformulier) en kwam onder de kreukels aan. Niet echt netjes.

Goed en snel geholpen

En tevreden over mijn bestelling!!

Slechte service!

Levertijd van meer dan een week, bij elke bestelling waar ' binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden' staat komt minimaal een week bij. Nog nooit een bestelling binnen 24 uur, of binnen 1 week binnen gehad. Tijd om de tekst op de website aan te passen! Ballentent!

snel

helaas word de mail te laat gelezen.,

Vlotte verzending naar de WI kel en fijne afhandeling

Vriendelijke winkelmedewerkers, breed assortiment

Ik kom altijd graag bij de Stone. Wat ik wel jammer vind is dat de vouchers van de gespaarde punten snel verlopen. Door omstandigheden 2 weken te laat met het inwisselen van mijn voucher. Daar viel niet over te onderhandelen.

snelle duidelijke levering

Snelle levering en duidelijke mail wanneer je pakket aankomt. In de winkel van Maarssenbroek altijd goede service. Maar nog steeds jammer dat jullie niet in Utrecht centrum zitten.

Fijne winkel

Goed geholpen

snelle en correcte levering

in de winkel goed geholpen en snelle levering nadat het artikel is besteld

top

geweldig geholpen

Redelijk goed. 1 punt voor verbetering het lijstje met tijden met tijden van ophalen kan duidelijker. Is niet echt overzichtelijk Zelfs heel rommel lig. Zou beter kunnen

Ruime keus. Snelle levering

Snelle service!

ik ben zeer tevreden over de service! Snelle levering van me pakketje!

Bestel er nooit meer

Malelions trui besteld. Na 4 dagen binnen en zag 4 gaten erin. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en afgesproken om de trui te retourneren en ik zou een andere krijgen. Bel ik vandaag weer, krijg ik te horen dat de geretourneerde trui ontvangen was, maar nog geen nieuwe was verzonden. Na enig nakijken werd er verteld dat mijn geld teruggestort is ipv een nieuwe trui te ontvangen, terwijl in het 1e contact werd verzekerd dat er een nieuwe trui verzonden zou worden. Nu nog afwachten of ik mijn geld daadwerkelijk terug ontvang op mijn rekening. Ik bestel er geen 2e keer meer!

Prettig

Makkelijk bestellen

Slimfit is niet zo "slim"

Koop altijd mooie en sportieve collectie van Only & Sons bij The Stone. Maat M in slimfit is dan de juiste maat. De laatste aankoop was echter veel te groot. Maat M bleek eerder L dan slimfit M. Omdat het een sale artikel betrof mocht het ook niet geruild worden. Dat was jammer. Neem voortaan daarom een voorbeeld blouse mee om de juiste maat te hebben......voorkomt wel spontane aankopen.

Goede service!

Ik had een topje gekocht en kwam er thuis achter dat er een gaatje in zat. Ik heb het topje terug gebracht en ze regelden gelijk een nieuw topje voor mij. Het moest besteld worden, maar dat ging heel vlot.

Erg tevreden .. Netjes verpakt , geen op of aanmerkingen.

Fijne webshop

Omdat visueel winkelen voor mij moeizaam is , is de webshop een uitkomst voor mijn! Netjes afgeleverd leuke kleding mooie aanbiedingen !

Prima kleding , kwaliteit en leuke merken

Ik heb een jurk van Zoso besteld, super leuk en makkelijk draagbaar. Zomer als zomerjurk en in de winter met panty als winterjurk. Ook blouses besteld van Vila, mooie basis blouses die je bij een rok maar ook op een broek kan dragen.

Goede service, goede prijs, snelle levering!

Supersnel mijn mooie nieuwe jurk in huis!

Online kon ik makkelijk mijn item vinden waarnaar ik op zoek was. Het bestellen was simpel en de levering bij mijn filiaal verliep snel en voorspoedig. Ik ben helemaal tevreden en zal zeker nog eens wat bestellen bij The Stone.

Iets geretourneerd en alles ok en vlug terugbetaald

Goed en netjes geholpen

Prima en goed geholpen. Nu afwachtend tot het bedrag terug gestort wordt.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ