Pluspunten
De bestelling wordt uiteindelijk wel geleverd of je geld wordt teruggestort
VerbeterpuntenDe levertijd is veel langer als op de site wordt aangegeven. Ik heb in 2 weken tijd 2x een bestelling gedaan en vooraf betaald. De levertijd zou binnen 48 uur zijn. Bij de 1e bestelling kreeg ik na 5 dagen het bericht dat t toch niet leverbaar was en na 8 dagen geld terug. De 2e bestelling heb ik een week geleden geplaatst en nog niet binnen. Misschien vandaag of morgen. Wees duidelijker op de site zodat de klant weet waar hij aan toe is.
Beste Corine, Hartelijk dank voor je e-mail. We zien inderdaad dat je veel te lang op jouw bestellingen hebt moeten wachten. Helaas hadden wij vanwege de drukte een enorme vertraging opgelopen. Hier willen wij dan ook onze excuses aanbieden. We proberen dit in het vervolg te voorkomen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Bestelling 29/9 gedaan nog steeds geen enig teken van The Stone qua levering. Ondanks de woorden "vandaag of uiterlijk morgen"
Beste Edwin, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We zien inderdaad dat je heel lang hebt moeten wachten op jouw bestelling. Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Helaas hadden wij te maken met een enorme achterstand i.v.m. de enorme drukte. Hier willen wij dan ook onze excuses voor aanbieden. We proberen dit in de toekomst zeker te voorkomen. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Vlotte levering.veel keuze,alle prijsklasse
VerbeterpuntenDoe zo voort
Pluspunten
In de winkel word je goed behandelt
VerbeterpuntenKrijg je verstuuringen op orde want ik heb nu 2 keer iets besteld op de website terwijl er over 48 uur bezorgd zou zijn krijg ik na 5 dagen een mail dat mijn product is verzonden ik ben hier erg ontevreden over ik hoop dat jullie het verbeteren
Beste Casper, Hartelijk dank voor je e-mail. Helaas begrijpen we niet helemaal wat je bedoeld met verstuuringen. Verder snappen we inderdaad heel goed dat het enorm vervelend moet zijn wanneer wanneer je langer op jouw bestelling hebt moeten wachten. Hier willen wij dan ook onze excuses voor aanbieden. We proberen dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen. Luisteren naar de klant.
Beste Willem, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat onwijs vervelend om te horen dat je niet geheel tevreden bent over ons. We zien dat er helaas 2 artikelen zijn geannuleerd van de bestelling daar deze niet meer leverbaar bleken te zijn. Hier willen wij dan ook onze oprechte excuses voor aanbieden. We hopen dat de rest van de bestelling wel goed is bevallen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de annuleringen en vertraging. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Leuke kleren
VerbeterpuntenVerzenden aan huis gratis maken Email sturen als het pakket naar de winkel gestuurd wordt en is geleverd Klantvriendelijker in de winkel van voorburg
Beste Archana, Hartelijk dank voor je review. Helaas moet je momenteel inderdaad betalen voor levering naar huis. Naar onze winkels hebben wij dit wel volledig gratis gemaakt. We zijn ook druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe methode waarbij je ook een bevestiging krijgt wanneer jouw pakketje daadwerkelijk in de winkel ligt. Verder vinden wij het enorm vervelend om te horen dat je niet geheel naar tevreden bent geholpen in het filiaal in Voorburg. Hier willen wij dan ook onze excuses voor aanbieden. Mocht je dit niet willen toelichten vragen wij je vriendelijk een e-mail te sturen naar [email protected] zodat wij deze klacht over het filiaal in behandeling kunnen nemen. We wensen je verder nog een prettige dag en zien je graag de volgende keer weer terug bij ons. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Gewoon goed, prettig personeel, doen niet moeilijk
VerbeterpuntenHouden zo ! (misschien krukje in paskamers)
Pluspunten
Snelle levering, goede service, leuke acties.
Pluspunten
Leuke medewerkers in de winkels. Leuke collectie.
VerbeterpuntenDe webshop is heel slecht. Levertijden worden niet nagekomen.
Beste Renske, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat onwijs fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze collectie en de medewerkers in de winkels. Wat vervelend dat je wat minder tevreden bent over onze webshop. We zien dat je inderdaad bij de bestelling van september onwijs lang op jouw bestelling hebt moeten wachten. Helaas hadden wij een vertraging opgelopen in het magazijn vanwege de enorme drukte. Hier willen wij dan ook onze excuses voor aanbieden. We proberen dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Altijd superleuke collecties. Casual chique!
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Shirt is van mooie, goede kwaliteit. Maat valt normaal.
Pluspunten
medewerkers in winkel van Ridderkerk heel vriendelijk
Verbeterpuntensnelheid van levering
Levertijden laten kloppen! Ik wacht al meer dan een week op schoenen. Er stond op de site 'binnen 48 uur geleverd'.
Beste Esther, Hartelijk dank voor je review. We zien inderdaad dat je veel te lang op jouw bestelling hebt moeten wachten. Helaas hadden wij vanwege de enorme drukte een vertraging opgelopen. Hier willen wij dan ook onze excuses aanbieden. We proberen dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Leuke kleding
VerbeterpuntenJe zou meerdere cadeaubonnen (of actiecodes) moeten kunnen gebruiken per online bestelling. Dit kan niet.
Beste Caroline, Hartelijk dank voor je review. Tijdens onze vip en glamour actie was het tijdelijk niet mogelijk om 2 codes in te voeren. Dit omdat klanten anders beide kortingscodes konden gebruiken terwijl er maar één actie tegelijk geldt. Dit is inmiddels wel weer aangezet. Mocht je nog een cadeaubon in willen leveren en is dit niet gelukt, kunnen wij dit altijd achteraf voor je verrekenen. Hiervoor vragen we jou ons een e-mail te sturen naar [email protected]. We zien jouw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Helaas heb ik nog niks van deze bestelling ontvangen (wat betreft artikelen), maar ik heb alles wel betaald.
VerbeterpuntenEerder geld retourneren van niet te leveren artikelen.
Beste Tessa, dankjewel voor het bericht. Helaas is het artikel laat geannuleerd, normaal is dit niet de bedoeling, helaas door het glamourweekend heeft dit langer geduurd. We willen graag onze excuses hier voor aanbieden. Met vriendelijke groet, Amanda
Pluspunten
goede service
Pluspunten
mooie collectie, snelle levering
Pluspunten
Snel vakkundig
VerbeterpuntenGeen idee