Pluspunten
Pluspunten
aardige verkoopsters
Verbeterpuntengratis aan huis bezorgen
Beste Wilma, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over onze verkoopsters in de winkel. Helaas is de optie er momenteel niet om een bestelling gratis naar huis te laten bezorgen. Wel kan het gratis naar onze filialen gestuurd worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Leuke kleding, gratis retourneren.
VerbeterpuntenVerzendkosten boven bepaald bedrag afschaffen, productvoorraad beter bij houden (een deel van mijn bestelling werd geannuleerd omdat het ineens niet meer leverbaar bleek, terwijl ik het al betaald had), geen beloftes doen die je niet waar kunt maken (levering zou binnen 48 uur geleverd zijn, het heeft uiteindelijk bijna een week geduurd).
Beste Irith, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Helaas klopte de voorraad vanwege een fout in ons systeem niet helemaal en bleken sommige artikelen toch niet meer voorradig te zijn. Hier willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden. Verder is het ook zeker niet de bedoeling dat je zo lang op jouw bestelling hebt moeten wachten. Helaas heeft dit te maken gehad met de annuleringen. We proberen dit in de toekomst zeker te voorkomen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Goede service Afwisselend assortiment qua prijs Goede kwaliteit. Leuke merken
VerbeterpuntenSommige merken zijn boven mijn/ ons budget.
Pluspunten
Product online besteld, zonder problemen geld retour in de winkel
VerbeterpuntenWat meer grotere maten. Voor de wat vollere tiener is er niks te koop.
Pluspunten
Alles is ok
VerbeterpuntenZou ze niet kunnen noemen
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
Afhalen pakket is me niet gelukt ivm personeel dat je zonder iets te zeggen laat wachten en wachten en wachten.. De vorige keer moest ik twee keer terug omdat een pakket niet vindbaar was in de winkel terwijl ik al een dag of twee later kwam dan in de email stond.
Beste Cyreille, Hartelijk dank voor je e-mail. We begrijpen helaas niet wat je precies bedoeld met dat je het pakketje niet op hebt kunnen halen i.v.m. het wachten. Zou je deze klacht willen toelichten in een e-mail? Dan zullen wij samen tot een oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare
Pluspunten
goede service en klantvriendelijk (vooral de dames in Leiderdorp
Pluspunten
goede openingstijden winkels zien er mooi uit goede merken.
Verbeterpuntensnellere levering, verzendkosten, service
Pluspunten
Leuke winkel, vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenOnline gaat het niet helemaal goed, pakje zoek en 2 dagen vertraging gehad.
Pluspunten
Makkelijk bestel proces
VerbeterpuntenMail sturen bestelling in de winkel klaar ligt
Beste mevrouw Gigengack, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. Het klopt inderdaad dat je geen e-mail krijgt wanneer het pakketje daadwerkelijk in de winkel ligt. Je ontvangt alleen een e-mail wanneer jouw pakketje is verzonden. In deze e-mail staat een schema waarin je kan zien wanneer jouw pakketje in het filiaal ligt. We zijn er wel mee bezig om dit in de toekomt te veranderen. Onze excuses voor het mogelijke ongemak. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare
Pluspunten
Super aardig en behulpzaam personeel in brielle
Pluspunten
Altijd goede service
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden alleen jammer als je iets wilt retourneren dat je een andere zak eromheen moet doen of heel voorzichtig open moet maken
Verbeterpuntenjammer als je iets wilt retourneren dat je een andere zak eromheen moet doen of heel voorzichtig open moet maken
Pluspunten
Mooie kleding
VerbeterpuntenVoor het eerst een online product besteld, 2x achtereenvolgens het verkeerde product geleverd. Ik ga nu hetzelfde product in een andere online winkel bestellen.
Beste Brenda, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat onwijs vervelend om te horen dat je meerdere keren een verkeerd product hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We willen je vragen even contact met ons op te nemen zodat wij dit op kunnen lossen voor je. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare
Pluspunten
Enthousiast personeel, leuke kleren
VerbeterpuntenIk vond het onduidelijk wanneer mijn kleren bij de winkel waren, in de mail stond dit onduidelijk, want je moest kijken op welk moment de mail was verstuurd. In mijn geval was dit dinsdag om 00.27, dus toen dacht ik te lezen dat ik het pas woensdag op kon halen. Toen kwam ik naar de winkel en zeiden ze dat het er al op dinsdag was. Dat was jammer.