goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Snelle service -Aardig personeel,in kr a/d ijssel sws

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke medewerkers

Betere communicatie indien er een product niet leverbaar is. Nu moest ik er zelf achteraan bellen, 4 dagen later. Ook aan te raden om de bestelling los te kunnen koppelen zodat een deel vast verzonden kan worden. Staat een garantie vandaag voor 18:00 besteld, morgen in huis. 10 dagen later is wel erg lang.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Verzendkosten voor sale producten bij afhalen in de winkel lijkt mij overbodig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment kwaliteits kleding

Ruimte om even je kinderen te kunnen laten spelen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geleverd en snel.

1 vest heb ik in l besteld en ik heb XL ontvangen. Dit zou ik graag willen omruilen.

slechter dan verwacht

Op tijd leveren. Doen wat er op de site beloofd wordt. Meerdere malen besteld en meerdere malen minimaal een week moeten wachten op levering. Als dit wordt aangegeven op de site is dit geen probleem maar beloven dat er binnen 48 uur geleverd wordt en dat niet lukt is erg vervelend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie kwaliteit spullen, snelle levering

Maak verzenden gratis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbare site, veel keus in mooie merken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie webshop

zeer slecht, onaanvaardbaar

Online bevestiging van bestelling en vermelding levering binnen 48 uur. Na 5 dagen gemaild met de vraag waar bestelling blijft. Blijkt 1 artikel wel al geleverd te zijn bij de winkel en 1 artikel niet meer leverbaar. In de winkel zelf ook slechte service. 1 medewerker is zelf kleding aan het passen en 1 is de hele tijd met 1 en dezelfde klant bezig bij de paskamers en gunt mij geen blik waardig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, sterke prijs! Zeer goede klantenservice bij vragen

Het systeem om klachten op te volgen zou nog iets verbeterd kunnen worden door bij jullie intern een connectie te maken tussen de klacht en de bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Er moet niet bijgezet worden wat de levertijd is. Kleding zou binnen 48 uur verzonden maar het is nu een week geleden en ik heb nog steeds geen mail ontvangen dat de bestelde kleding in de winkelder is aangekomen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn geholpen

90 euro besteed voor een jas,wel afgeprijsd, maar moest verzendkosten betalen voor afhalen in de winkel en dat duurde best lang voordat ik t halen kon. En in de winkel zeiden ze dat t gratis was. Jammer op zo,n bedrag

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn bestelling is retour gegaan terwijl het nog eens niet in de winkel aan gekomen is. En een excuus wordt.er niet gemaakt.en ook geen uitleg gegeven. Dit was de 2e x dat we iets online besteld hebben en 2x is het mis gegaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel verschillende leuke merken Mogelijkheid betalen met afterpay

Altijd verzendkosten moeten betalen, zelfs bij een bestellen van bijna €400,- en het zelf ophalen in de winkel. Ik wacht ook al meer dan een week op mijn bestelling

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk bestellen en redelijk vlotte verzending.

- Er staat vaak geen informatie bij het artikel over wat voor soort stof het is. - de blouse die ik had besteld had een weeffout. Dit kan gebeuren maar als je de blouse dan retour stuurt via de winkel krijg je de verzendkosten niet terug. Dat vind ik niet netjes. - De blouse die ik had besteld rook naar deodorant. Het kan zijn dat dat komt omdat de blouse al is gepast door een andere klant maar check dit even voordat je de blouse gaat verzenden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Personeel in winkel aardig

Levering duurt lang, verkeerde kleur jurk geleverd, label aan buitenkant van rok was kapot/ eraf en er zat nog een stuk van het alarm in de verpakking meegeleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goede levering,mooie jas ook, helemaal toppie zal zeker vaker wat bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt, artikel goed zoals verwacht

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ