voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit, leuke merken

Snellere verzending

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In ieder geval 1 van de 2 producten aangekomen

Duidelijk en tijdig communiceren als bestelling niet gaat lukken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ben niet zo tevreden. Mijn bestelde artikel kwam niet. Na een mailtje van mijn kant kwam er een bericht (5werkdagen)dat er een storing was geweest. Mijn artikel zou zsm opgestuurd worden. Nog eens drie werkdagen later kreeg ik bericht dat het artikel er niet meer was en dat de bestelling geannuleerd werd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Super mooie jas en winkel was in de buurt

Ik heb best wel even moeten wachten op de jas heb hem dinsdag besteld en kon hem vandaag maandag oppas ophale. Vind ik erg lang en is jammer zeker omdat ik er voor moest betalen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke personeel

Snellere service webshop bestellingen. Geen bezorgkosten bij aflevering winkel. Ik heb mijn bestelling na een week nog niet binnen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie site

levering voor 23.00 uur besteld volgende dag bezorgt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vreemd dat ik een enquete ontvang, terwijl ik na een week allen een vertragingsmail heb gezien en er nog niets is afgeleverd... En wel betaald natuurlijk....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel geleverd, zelfs tijdens de feestdagen.

Geen verbeterpunten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Die heb ik nog niet kunnen ervaren. 1 helft van mijn bestelling is door jullie geannuleerd, dat kan ik nog begrijpen en kan gebeuren, maar mijn andere deel heb ik nog niet mogen ontvangen. Ik heb mijn bestelling meer dan een week geleden geplaatst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, snelle levering

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed assortiment,goede producten en snelle levering. Helemaal tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel aardig personeel, met name in Voorburg

Als je nieuwe collectie bestelt waarbij gratis verzending geldt ook sale artikel toevoegt moet je alsnog verzendkosten betalen. Zo NIET klantvriendelijk. Ik bestel zelf niet meer online, alleen via de winkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Teksten bij producten niet helemaal correct. Kleur donkerblauw bij foto van petrolgroen jurkje, schept verwarring, werd na doorklikken wel uitgelegd. Ik had het jurkje op basis van de foto's niet gekocht. Fotos op een andere site stijlvoller.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

slechte online garantieafhandeling.... mijn vriendin heeft recent een aantal kledingstukken besteld. van 1 truitje is nadat deze 1x gedragen is de stiknaad van een mouw opengescheurd. ze heeft dit gemeld bij de klantenservice en ze moest het maar laten maken bij een naaister en dan de rekening vervolgens weer gaan verhalen bij the stone... wij worden dus opgezadeld met een hoop gedoe voor een probleem waar wij zelf niets aan kunnen doen, zeker omdat er ook geen naaister bij ons in de buurt zit. toen ze aangegeven heeft dat dit voor ons geen optie is hebben we uiteindelijk € 5,00 vergoeding gekregen voor een truitje wat € 25,00 heeft gekost en nu na 1x dragen dus niet meer bruikbaar is!!

bij garantie in de lagere prijscategorie het probleem niet bij de klant neerleggen en deze het zelf laten oplossen maar de klant ontzorgen en zonder gedoe een nieuw en goed product leveren. (er is nog ruimte voor een 2e kans want het truitje is nog steeds stuk)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie via de mail

Bestelde product bleek niet leverbaar Geen gratis verzending

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ