Pluspunten
Snelle levering, veel keuze aan kleding
VerbeterpuntenJammer dat je nu moet betalen als je je artikel op gaat halen in een winkel
Pluspunten
Bij een beschadigd artikel wordt direct een nieuwe verstuurd. Vriendelijke klantenservice
Nu pas na een week te horen dat ze weer is storing hadden dus nog steeds geen pakketje. Vorige keer airforce jas besteld in de aanbieding na anderhalve week bericht dat ze ze niet hebben en de bestelling werd geannuleerd. Het gaat elke keer fout er is elke keer wel wat
Beste Miranda, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We vinden het heel vervelend om te horen dat de jas die je hebt besteld niet meer leverbaar bleek te zijn. Hier willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden. Verder is het ook zeker niet de bedoeling dat er elke keer iets fout gaat met de bestelling. Daar ik helaas geen gegevens kan zien vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat wij na kunnen kijken wat er fout is gegaan en hier samen een passende oplossing voor zoeken. Dit kan via het e-mailadres [email protected]. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare
Pluspunten
Nog geen
VerbeterpuntenOp tijd leveren. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en deze lijkt zelfs nog niet verzonden te zijn.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor je review. Allereerst willen wij ons welgemeende excuses aanbieden voor de enige vertraging die je bestelling heeft opgelopen. In ons systeem kan ik waarnemen dat wij helaas een aantal artikelen hebben moeten nabestellen, daar deze niet meer voorradig bleken te zijn in ons centraal magazijn. Wegens de enorme drukte hebben we hierdoor je bestelling pas op een later moment naar je toe kunnen sturen. Nogmaals ons excuses hiervoor, we proberen dit in de toekomst uiteraard te voorkomen en de klant eerder op de hoogte te stellen over een eventuele vertraging. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
De bestelling is nog steeds niet binnen. 8 dagen geleden besteld en alleen een beoordelingsformulier gekregen!
VerbeterpuntenSneller communiceren als er bij een bestelling iets misgaat
Beste heer / mevrouw Doorn, Hartelijk dank voor het het achterlaten van een review. Wat onwijs vervelend om te horen dat je jouw bestelling na 8 dagen nog niet hebt mogen ontvangen van ons, dit is uiteraard niet de bedoeling. Daar er geen gegevens bij de beoordeling staan vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via [email protected] zodat wij na kunnen gaan wat hier precies fout is gegaan om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en de vertraging. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBijna een week moeten wachten voordat ik de broek kon ophalen en 1,95 verzendkosten berekenen voor ophalen in de winkel vind ik niet zo klantvriendelijk.
Pluspunten
Altijd klantvriendelijk in de shop. Spullen vrij snel in huis.
Deze bestelling duurde wel lang voor hij verzonden werd.
Pluspunten
Leuke spullen Aardig personeel
VerbeterpuntenAls je iets hebt besteld hoor je heel erg laat of er iets is mis gegaan met de bestelling. Ik heb zelf moeten bellen en toen pas kreeg ik te horen waarom ik nog geen mail had gekregen dat het verstuurd is.
Beste heer / mevrouw, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de collectie en het personeel, dit vinden wij altijd erg fijn om te horen. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan met jouw bestelling. Daar er geen gegevens bij de order staan vragen we je vriendelijk contact met ons op te nemen via [email protected] om na te gaan wat er precies is mis gegaan en samen een passende oplossing voor dit probleem te zoeken. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
jas besteld en betaald,meer als een week geleden, zelf 3 keer gebeld iedere keer gezegd dat ik mail zou krijgen vandaag voor de 4 keer gebeld en de jas is er niet meer , waardeloos verdrietige dochter en geen tegemoetkoming steeds zelf achteraan . nu wachten tot ik het geld terug heb en een mail van de stone. totaal geen service advies niet bestellen bij de stone
Beste Edith, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Tot onze spijt hebben wij de bestelling moeten annuleren daar deze niet meer leverbaar bleek te zijn. We hebben het artikel meerdere keren geprobeerd na te bestellen maar helaas was dit zonder resultaat. We begrijpen uiteraard heel goed dat dit enorm vervelend moet zijn voor je dochter. Helaas hebben wij vanwege een storing in ons systeem geen orders op kunnen zoeken en/of verwerken en daardoor een kleine vertraging opgelopen in het beantwoorden van onze mails. We willen dan ook onze welgemeende excuses aanbieden voor het ongemak. Mocht je verder nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Klantenservice
VerbeterpuntenIk moest er zelf achterkomen dat er iets mis was met mijn bestelling. Jullie verkopen Iets terwijl het niet op voorraad is.
Beste Mariam, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Tot onze spijt hebben we mede moeten delen dat de jurk van Nikkie was nabesteld maar helaas niet meer leverbaar bleek te zijn. Onze welgemeende excuses hiervoor. Daar de bevestigingsmail in de avond pas verzonden werd en je hier eerder die dag over belde was je ons inderdaad voor. We hopen dit probleem in de toekomst te kunnen voorkomen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
Aardige meiden in Schiedam en Vlaardingen holy
Pluspunten
Snelle beantwoording van de mail
VerbeterpuntenBij vertraging zou het handig zijn als de klant wordt geïnformeerd .
Pluspunten
Snel en doen wat ze zeggen.
VerbeterpuntenDe winkel inlichten die het ontvangt. Ze moesten erg zoeken tot ze erachter kwamen dat het een internet bestelling was.
Pluspunten
VerbeterpuntenEen bestelling daadwerkelijk uitleveren i.p.v. een week later met een smoes aankomen.
Beste Marvin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Helaas zien wij dat wij de jas na hebben besteld maar deze helaas niet leverbaar bleek te zijn en wij daarom de bestelling tot onze spijt hebben moeten annuleren. Hier willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden. We hopen dit probleem in de toekomst te kunnen voorkomen. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare
Pluspunten
Ze verkopen nog steeds jassen van Airforce met de vacht (bontkraag) van de wasbeerhond. Dit is onacceptabel. Deze dieren worden opgesloten in kleine kooitjes ( bontfokkerijen in China) om daarna op de meest afschuwelijke manier gedood te worden; levend villen, doodslaan, wurgen, doodschoppen, anaal elektrocuteren. Zie ook www.bontvoordieren.nl
VerbeterpuntenHaal dit uiterst misdadige product uit jullie collectie en zorg ervoor dat The Stone niet langer meewerkt aan de stelselmatige mishandeling en moord op weerloze dieren. Jammer dat deze fijne winkel zo in niveau is gedaald. Ik koop er dan ook niks meer totdat er geen bontkragen meer worden verkocht.
Beste Valerie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Wij hebben deze feedback doorgestuurd naar onze inkoopafdeling. Zij kunnen de mening van onze klanten gebruiken en meenemen in hun beslissingen voor de inkoop van volgende collecties. Mocht je verder nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons [email protected]. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.
Pluspunten
online en in de winkel is er altijd iets leuks te scoren. de medewerkers kunnen je altijd van advies voorzien en willen graag meedenken. kennen je en zijn zelfs bereid om achter in de dozen te duiken om te zien of er iets tussen zit.
Verbeterpuntenjammer dat steeds meer winkels een heel klein assortiment edc by esprit verkopen
Pluspunten
Snelle service. Vaker daar besteld en altijd goed!
VerbeterpuntenGroter assortiment zodat ik nog meer daar kan kopen.
Pluspunten
Krijg wel een beoordelingsmail. Maar heb niet eens mijn spullen ontvangen
Beste Martijn, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Ik heb je order er zojuist bij gepakt en ik zie dat jouw pakketje vanwege de feestdagen een aantal dagen later is verzonden. De mail om KiyOh te beoordelen wordt automatisch na een aantal dagen na besteldatum verstuurd en vandaar dit elkaar net heeft gekruist. Verder zie ik dat je de gehele bestelling inmiddels hebt ontvangen. Wij wensen je dan ook veel plezier van de bestelling en zien je graag terug. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Met vriendelijke groet, Melissa - The Stone Webcare.