voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze aan kleding

Jammer dat je nu moet betalen als je je artikel op gaat halen in een winkel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij een beschadigd artikel wordt direct een nieuwe verstuurd. Vriendelijke klantenservice

zeer slecht, onaanvaardbaar

Nu pas na een week te horen dat ze weer is storing hadden dus nog steeds geen pakketje. Vorige keer airforce jas besteld in de aanbieding na anderhalve week bericht dat ze ze niet hebben en de bestelling werd geannuleerd. Het gaat elke keer fout er is elke keer wel wat

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog geen

Op tijd leveren. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en deze lijkt zelfs nog niet verzonden te zijn.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling is nog steeds niet binnen. 8 dagen geleden besteld en alleen een beoordelingsformulier gekregen!

Sneller communiceren als er bij een bestelling iets misgaat

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Bijna een week moeten wachten voordat ik de broek kon ophalen en 1,95 verzendkosten berekenen voor ophalen in de winkel vind ik niet zo klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd klantvriendelijk in de shop. Spullen vrij snel in huis.

voldoende, een redelijke ervaring

Deze bestelling duurde wel lang voor hij verzonden werd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke spullen Aardig personeel

Als je iets hebt besteld hoor je heel erg laat of er iets is mis gegaan met de bestelling. Ik heb zelf moeten bellen en toen pas kreeg ik te horen waarom ik nog geen mail had gekregen dat het verstuurd is.

zeer slecht, onaanvaardbaar

jas besteld en betaald,meer als een week geleden, zelf 3 keer gebeld iedere keer gezegd dat ik mail zou krijgen vandaag voor de 4 keer gebeld en de jas is er niet meer , waardeloos verdrietige dochter en geen tegemoetkoming steeds zelf achteraan . nu wachten tot ik het geld terug heb en een mail van de stone. totaal geen service advies niet bestellen bij de stone

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice

Ik moest er zelf achterkomen dat er iets mis was met mijn bestelling. Jullie verkopen Iets terwijl het niet op voorraad is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aardige meiden in Schiedam en Vlaardingen holy

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle beantwoording van de mail

Bij vertraging zou het handig zijn als de klant wordt geïnformeerd .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en doen wat ze zeggen.

De winkel inlichten die het ontvangt. Ze moesten erg zoeken tot ze erachter kwamen dat het een internet bestelling was.

Pluspunten

Een bestelling daadwerkelijk uitleveren i.p.v. een week later met een smoes aankomen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze verkopen nog steeds jassen van Airforce met de vacht (bontkraag) van de wasbeerhond. Dit is onacceptabel. Deze dieren worden opgesloten in kleine kooitjes ( bontfokkerijen in China) om daarna op de meest afschuwelijke manier gedood te worden; levend villen, doodslaan, wurgen, doodschoppen, anaal elektrocuteren. Zie ook www.bontvoordieren.nl

Haal dit uiterst misdadige product uit jullie collectie en zorg ervoor dat The Stone niet langer meewerkt aan de stelselmatige mishandeling en moord op weerloze dieren. Jammer dat deze fijne winkel zo in niveau is gedaald. Ik koop er dan ook niks meer totdat er geen bontkragen meer worden verkocht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

online en in de winkel is er altijd iets leuks te scoren. de medewerkers kunnen je altijd van advies voorzien en willen graag meedenken. kennen je en zijn zelfs bereid om achter in de dozen te duiken om te zien of er iets tussen zit.

jammer dat steeds meer winkels een heel klein assortiment edc by esprit verkopen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Vaker daar besteld en altijd goed!

Groter assortiment zodat ik nog meer daar kan kopen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Krijg wel een beoordelingsmail. Maar heb niet eens mijn spullen ontvangen

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ