zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat de artikelen van de webshop voorradig zijn. Indien er toch iets mis gaat, verwittig dan tijdig de koper. Wacht niet om te melden dat het verkochte artikel niet meer voorradig is tot de koper er 6 dagen later zelf naar informeert.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service, mooie kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geïnformeerd netjes service

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ontzettend vriendelijke en goede service! Goed te woord gestaan door te telefoon en vervolgens netjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kleding Leuke aanbiedingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Gedetailleerd. Leuke collectie met inspiratie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie sale en veel keuze altijd op tijd thuis bezorgd. Overzichtelijke website

Vooral zo doorgaan !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs, leveringssnelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede service. Aardige medewerkers aan de telefoon mocht er iets niet in orde zijn. Kortom een 10!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor de eerste keer besteld en. Super snel bezorgd. Netjes verpakt.

slechter dan verwacht

Op de site dat er nog twee artikelen waren. Dus besteld op 19 dec Op 22 dec een mail dat het niet leverbaar is. Heel vreemd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe is de bestelling naar wens verlopen. Voor zo ver want dit is de eerste keer geweest, je kunt als je maar één keer iets ervaren hebt niet goed beoordelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en klantvriendelijke website

Zorgen dat website sneller wordt aangevuld of ge-update is zodat klant geen teleurstellend bericht ontvangt dat artikel uiteindelijk niet meer op voorraad is. En klant sneller op de hoogte hiervan brengt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kreeg snel mijn jas, telefoniste had een. Ernaar dat nergens op sloeg , vertelde me dat jas nog een paar dagen zou duren , maar kwam de dag erna , was dus gewoon wel op voorraad, stond ook op de site? Klets verhaal

Beter inzicht voorraad voor telefoniste als je komt met vraag , is gewoon toch binnen 48 uur bezorgd .ik was weer blij !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, fijne website

Mijn blouse die ik besteld had was door iemand gedragen. Er zat zo’n vieze zweetgeur aan. Omdat ik Geisha altijd draag hoefde ik de maat niet te passen en gooide Ik na ontvangst alles meteen weg. Savonds zat onze kat op tafel (doet ze nl echt niet, en te rollebollen op t shirt) dus na t oppakken merkte ik de geur pas. Anders echt retour gestuurd want het gevoel van een nieuw kleding stuk was weg voor mij.....nu iets 2de hands gekocht voor gevoel. Dus denk dat jullie controle op retouren verbeterd kunnen worden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is een bekend bedrijf. Je weet dat je bestelling uiteindelijk wel aan komt.

Op de site wordt geadverteerd met levering over 24 uur. Ik had een bestelling geplaatst op een dinsdagmiddag. Ik ontving mijn bestelling pas op een vrijdag. Terwijl ik aan alle aspecten voldeed voor levering de volgende dag. Als je als winkel iets op de site schrijft mbt leveringstijd, moet je dat wel waar maken. Anders niet op de site vermelden. geeft veel irritatie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling netjes en stevig verpakt. Veel keuze qua kleding en goede kortingen.

Bestelling werd pas na 3 dagen verzonden ipv binnen de beloofde 48 uur. Na een telefoontje van mij naar the stone dit vernomen. Ik had graag een mail van the stone gehad dat het een hele dag later werd.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ