perfect, zeker aan te bevelen

Geen bezorgkosten berekenen als je artikelen in de winkel moet ophalen. Ik vind dat niet klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en netjes afgeleverd top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je krijgt toch bericht na 4 dagen,ook al wordt het bestelde niet geleverd.

Controleer voor de tijd de kwaliteit van de verkochte goederen. Zodat niet achteraf gezegd kan worden dat het niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.

slechter dan verwacht

Eerder aangeven als iets niet te leveren is. Zondag besteld, woensdag contact gezocht en vraag over de status van de bestelling gesteld via de website. Donderdag Zelf maar gebeld om te horen dat het product niet meer leverbaar was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komt na wat is overeengekomen Prijs/kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Door de Kerstdrukte duurde het langer dan aangegeven voordat ik mijn bestelde goederen ontving. Hierover kreeg ik wel een bericht. De items die ik toch niet wilde, kon ik zonder problemen afhandelen in de winkel bij een vriendelijke dame. Mijn volgende bestelling kwam wel snel en hierbij had ik de kus: passen thuis of in de winkel.

Wilt u ajb iets doen aan de kleuren van de kleding op de website? In het echt wijken ze nogal af, is mijn ervaring na een paar items besteld (en geretourneerd) te hebben. Ook meer foto's van items op de website zou fijn zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service mooie prijzen goede kwaliteit.

Pluspunten

...ik had een PME jas besteld op de webshop hij was op voorraad en zou zo spoedig mogelijk worden afgeleverd in het door mij opgegeven filiaal, na 3 dagen nog geen reactie en na een belrondje bleek de jas niet meer leverbaar te zijn , dus sorry en we boeken het betaalde bedrag binnen 3 dagen weer terug, nou dat is gelukt! Jammer dat de realiteit van de voorraden anders is dan de website suggereert!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering, gratis retour, fijne medewerkers in de winkels.

Eventueel standaard gratis levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige afhandeling.

slechter dan verwacht

Eerder laten weten als een order niet op tijd geleverd kan worden! Niet pas na 3 dagen als er op de site levering binnen 48 uur wordt vermeld.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Behulpzaam personeel

Beide online bestelde artikelen geannuleerd vanwege verkeerde voorraadaanduiding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kleding, snel verzonden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en juiste levering van blouse. Tevens als enige winkel een flinke korting, vandaar dat ik hier heb besteld.

Geen, priam zo.

perfect, zeker aan te bevelen

Snellere levering a.u.b. of laat wat horen als het langer duurt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer behulpzaam heel vriendelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Kleding die niet op voorraad is niet aanbieden op de site

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website. Snelle verzending

Ik vind het vreemd dat wanneer ik voor €400,- jassen koop en deze naar de winkel laat versturen dat ik nog steeds verzendkosten moet betalen. Ook jammer dat je helemaal geen punten spaart op afgeprijste artikelen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel.

Pakketje was niet geleverd in de winkel op de dag dat aangegeven was, volgende dag terug, geen pakketje. Verkoopster gebeld nacde webshop en ze konden niet vertellen waar het pakketje was. Maar uiteindelijk werd ik gebeld dat ik het pakket op kon komen halen.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ