voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat ik een mailtje kreeg toen het verzenden wat langer duurde ivm black friday.

Helaas kreeg ik mijn jas binnen met een kapotte rits dus meteen weer terug moeten sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim, goed en mooi assortiment. Veel keus in diverse merken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede merken

Waanzinnig slechte service. Ik wacht nu al meer dan een week op mijn bestelling. Er word op geen enkele manier gecommuniceerd met de klant. Pas als je zelf in actie komt krijg je reactie. Maar veel verder dan 'het is druk' komen ze niet. Je moet altijd vooraf betalen, heel vervelend. Dit was mijn laatste bestelling bij dit waardeloze bedrijf.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling geplaatst en bevestiging gekregen. Daarna niets meer van bedrijf vernomen. Na vraag van mij waar mijn bestelling bleef, bleek er een artikel niet op voorraad te zijn. Ik had het gewaardeerd als ze dit zelf even hadden vermeld. Ondertussen bijna 10 dagen verder en nog steeds geen enkel bericht van bedrijf. Ik ga mijn gehele bestelling annuleren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke merken, goede winkel en service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website en goede klantenservice die snel helpt!

Snellere levering van pakketjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een ruim assortiment met diverse merken. Webshop is goed geregeld met veel betaal- en verzendopties.

In de webshop de materialen van het product benoemen.

Pluspunten

Meer dan een week wachten op een bestelling en zonder te weten wanneer het nu komt...

slechter dan verwacht

Pluspunten

Website is goed en duidelijk weergegeven.

Zorg de je je afspraken nakomt met leveringen ik wacht nu een week en heb nog steeds niks mogen ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat de levering vanwege de drukte iets later zou worden, werd netjes aan me doorgegeven. Het viel uiteindelijk allemaal mee. Kleding was goed verpakt . Helemaal tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes producten afleveren Eenvoudig bestellen Excuses maken als een levering langer duurt

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelde artikelen worden netjes geleverd. Ben zeer tevreden. Bestel regelmatig bij The Stone.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en vriendelijk personeel

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke winkel, vriendelijke medewerkers. Online slecht!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Over het algemeen snelle service en producten in goede staat afgeleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie black friday kortingen

Als programmeur zijnde vind ik het jammer dat de mailwisseling niet versleuteld is.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Komen afspraken niet na. Bieden prijzen aan en leveren dan niet uit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering cf toezegging. Kwaliteit goed.

Ik had een bestelling van > 350 euro, maar moest wél verzendkosten betalen. Overigens, dit bleek zo in de kleine lettertjes te staan (het was 20% sale), maar vond het toch wat bijzonder voor zo een groot bedrag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote variatie, snelle correcte levering. Ruilen en of retourneren kan per post of in een van de winkels

voldoende, een redelijke ervaring

Leveringssnelheid: ruim een week geleden besteld, maar de kleding nog niet geleverd. Verzoek om een beoordeling te schrijven over de bestelling wel wel ontvangen.... Bezorgkosten: ook bij levering in de winkel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat je online kan bestellen!!!

Voor het eerst iets besteld,op basis dat ik het binnen een paar dagen in huis hebt.aangezien ik het na een week nog niet huis hebt.kan ik het beter zelf naar de winkel gaan!!!!!!

Pluspunten

Verzendkosten zijn best hoog vooral als je het gewoon in de winkel ophaalt

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ