voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlugge levering

Betere kleuren foto s, ik had blouse gekocht met witte stippen dacht ik? Maar deze bleken v goud , niet te zien van internet ook de kleur blauw was donkerder in het echt. In de winkel controleren of alles wel heel is. , had zelf niet goed gekeken , moest dus weer terug om te ruilen , achternaam niet goed gestikt , gelieve hier dan misschien dan een korting geven voor de moeite

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding

Nakomen van leverafspraken. Niet op de hoogte houden van vertragingen. Op zondag besteld(levering binnen 24 uur) en ik kan pas na 8 dagen bestelling ophalen, nadat ik zelf 2x heb moeten bellen over de status.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk op de website alles te vinden en te bestellen. Levering was ook snel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De winkel zeer positief, online een stuk minder, op zondag besteld 5 dagen later een mail dat er iets niet leverbaar is en weer 1 dag later dat de bestelling verzonden is dus levertijd geen 24 uur maar ruim een week, erg jammer want het was een bestelling voor een feest☹️Helaas te laat

Snellere comunicatie over de levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na je bestelling krijg je direct een bevestiging en er is veel keus in de shop

Na de mail dat het onderweg is naar het aangegeven filiaal werd het stil....ik had verwacht dat het filiaal zelf ook een bevestiging zou sturen dat je het kon ophalen dus na een paar dagen ben ik zelf maar langs gegaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In de winkel word ik altijd goed geholpen. Men neemt de tijd voor je en helpt je tot je tevreden de deur uit gaat. Online bestellen verloopt ook naar wens.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima communicatie, goede verpakking, professioneel bedrijf

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geregeld

slechter dan verwacht

Leveren kan sneller Ophalen in de winkel moet gratis Retour afgeven in de winkel, maar niemand denkt mee... nu is de actie voorbij....

voldoende, een redelijke ervaring

Een betaaloptie om de bestelling in de winkel te betalen (als je er voor kiest om hem in de winkel af te halen)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

behulpzaam personeel

een mail geven als het geleverd is aan de winkel dan had ik het eerder af kunnen halen nu heb ik zelf gebeld of mijn bestelling er was

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel, behulpzaam, aardig , vriendelijk personeel.

Na bestelling via internet, geen reactie. 2x zelf moeten bellen waar bestelling bleef. Vlak daarna een mail dat deel van bestelling niet geleverd kan worden. Erg slordig na een week wachten. Dit had binnen 24 uur bericht kunnen worden. Erg jammer.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke merken

Snellere levertijden. Een week dienen te wachten. Zelf er achteraan gegaan. Anders klanten proactief informeren indien er vertraging is. Indien artikelen uitverkocht zijn ze uit de webshop halen. Kreeg op de dag van levering te horen dat een artikel uitverkocht was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestellen is eenvoudig en ook hij dat je het kan ophalen in een winkel en retour kan brengen.

Jammer dat je niet iets kan omruilen via online bestellen voor andere maat hierdoor liep ik aktie mis omdat ik 1 artikel van de 2e voor 50 procent retour moest doen vanwege de maat!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle leuke merken in 1 winkel, top!

Retour kan in de winkel met belofte dat geld gelijk terug betaald wordt in de winkel, helaas beide keren, bedrag van €114 & €79,95 was dit niet mogelijk i.v.m te weinig geld in de kassa. Dus de belofte kon niet waar gemaakt worden dus misschien een idee deze keus niet meer te vermelden op de retour formulier

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering is prima gedaan

Probeer nog meer de korte levertijd te borgen tijdens acties

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie slecht, te lange levertijd en veel te laat geïnformeerd over een artikel dat uiteindelijk niet meer op voorraad was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer prettig geholpen in filiaal Wageningen

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede hulp en een veel keuze

Snellere verzending en retourverwerking

19 Lagosweg