goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne en leuke winkel met veel verschillende merken ook qua prijs.

Nee bestellingen verlopen altijd prima. Snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. In ieder geval niet de webwinkel. De winkel zelf is goed.

Update de software op de bestel zuil in de winkel. Jammer dat je zelf een artikel moet gaan bestellen op de web zuil in de winkel als er een artikel niet is. Dat kan je ook thuis doen met een kop thee. Hoef ik noet voor naar een winkel. En dan heb je dat in de winkel gedaan, moet je meteen afrekenen in de winkel. Om er vervolgens achter te komen, na 3 x erover langsgeweest te zijn/ gebeld te hebben, dat alle artikelen niet meer voorradig zijn. Na anderhalve week!!!!!! Hoezo vandaag besteld morgen in huis? En dan alleen 1 mailtje krijgen over 1 broek. De andere 2 zouden geleverd worden. Doordat ik belde kreeg ik te horen dat de gehele order geannuleerd was. Niets van jullie gehoord. Anderhalve week lang niet. Belachelijk. Dus de leer is voortaan te bestellen bij wehkamp. Die heeft een fantastisch systeem waardoor je meteen kan zien of het artikel er is of niet. Bedankt voor de les. Jullie draaien jezelf de nek om door dit.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerder aangeven dat een artikel niet op voorraad is. Na de bestelling kreeg ik, na ene paar dagen, een standaardmail dat de bestelling geannuleerd was. Wanneer ik deze annulering niet zelf had gedaan, dan was dat omdat het artikel niet voorradig was. Vreemd dat ik dan wel een bestelling kan plaatsen....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke webshop

slechter dan verwacht

Items beschikbaar in de online shop, maar na een aantal dagen na bestelling meldingen ontvangen dat de producten er toch niet zijn. Binnen 24 uur geleverd staat vermeld, maar klopt niet. Ook niet als er niet bij vermeld staat dat een item binnen 48 uur wordt geleverd. Vandaag contact opgenomen vanwege een bestelling via de chat, geen reactie tot nu toe. Erg jammer, bewust besteld voor een bepaalde datum. Niks gekregen en inmiddels de helft geanulleerd doordat items niet beschikbaar (meer) zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd vriendelijk geholpen in nieuw-vennep

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal super!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Retourneren is gemakkelijk en goed uitgelegd

Levering binnen de aangegeven tijd van 48 uur. Levering pas na 4 werkdagen en ook onvolledig. Zonder uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service vooral in de winkel in Hellevoetsluis. Meiden weet precies waar ze het over hebben. Geven eerlijk hun mening als je er om vraagt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en nette levering !

Geen verbeteringen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dag na het plaatsen vd bestelling ging actie 2e artikel 50% in. Toen mijn bestelling werd geleverd bleek ik slechts de actieprijs te hoeven betalen. Top!

Weet ik nog niet. Was mijn eerste bestelling. Hoop dat mijn retouren net zo goed verwerkt worden als de bestelling zelf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima, snelle levering en de maten van de kleding zijn betrouwbaar

geen, perfect

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb mijn aangekochte producten afgelopen woensdag (24-10-18) retour verzonden. En tot op heden heb ik nog niks vernomen over mijn retour verzending! Zijn inmiddels alweer 3 dagen verder

slechter dan verwacht

Pluspunten

Online naast reguliere winkels

Verzenden binnen de termijn omschreven op de site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk retour.

Duurt lang voordat je geld teruggestort is na retour. Dit mag sneller !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Leuke acties. En een goede snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb niets negatiefs

Onduidelijkheid over bezorgkosten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke mode veelzijdig en ruime keus.. Wat heel prettig is, dat je de mogelijk hebt in de winkel te ruilen indien het door jou bestelde produkt niet goed van maat is of voor jou toch enigzins tegenvalt. Er is dan altijd zeker iets wat wel bij jou past te vinden!

Kan ik nu nog geen antwoord op geven!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, ruim aanbod.

voldoende, een redelijke ervaring

19 Lagosweg