goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pakketje optijd binnen, goed product, juiste maat/kleur, geen beschadigingen.

Pakketje was door de bezorger door de brievenbus geduwd. Dus lag helemaal gekreukeld op de deurmat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site. Winkelpersoneel in culemborg erg vriendelijk en klantgericht.

Op het retourformulier staat dat wanneer je kleding retour brengt in de winkel je meteen je geld terugkrijgt. Dit is niet het geval als de kleding niet in de winkel verkocht word. Dat staat dus niet duidelijk in de brief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service,

Nvt

slechter dan verwacht

Er was 1 artikel niet meer leverbaar. Dit hadden ze beter kunnen communiceren. Nu was het op de verzending aangegeven. Omdat ik een set had besteld had ik ook niets aan de rest van de bestelling. Als er vroegtijdig was aangegeven dat de bestelling niet compleet was had ik deze volledig kunnen annuleren. Dat scheelt voor iedereen tijd en geld. De bestelling was betaald. Op de rekening stond dat het geld direct in de winkel zou worden terug gestort. Niet dus. Ik heb een week op mijn geld moeten wachten!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

Snellere bezorging en eerder laten weten als een product wordt geannuleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en uitgebreide collectie.

N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk bedrijf met een groot assortiment. Bijzondere merken, waardoor een bezoek aan de webshop of winkel een unieke ervaring is.

Op de website staat binnen 24 uur leverbaar. Na bestelling heb ik echter nog een week moeten wachten op mijn producten. Aangezien ik geen verdere berichten heb ontvangen over de status was het niet in te schatten wanneer het pakket in de winkel ontvangen zou worden. Daarnaast een kleine opmerking over de te betalen verzendkosten, indien het pakket naar de winkel toegezonden wordt. Dit was iets waarvan ik verbaasd stond te kijken. Aangezien een winkel aangeleverd wordt vanuit het distributiecentrum en niet per post verzonden hoeft te worden. Is hiervoor een reden dat deze kosten nu in rekening gebracht worden en eerder niet?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering,fijne medewerker die ik aan de telefoon heb gehad. Maar bovenal prachtige kwaliteits kleding!!

voldoende, een redelijke ervaring

1. Betere communicatie als het verloop van bestellingen. Als iets niet meteen kan leveren laat even wat weten aan de klant. 2. Retour via winkel vind erg lastig proces. De medewerker gaat altijd aan dat het anders moet. Bijv de zak moet open blijven het moet namelijk gecontroleerd worden door de medewerker. Dit staat niet in de voorwaarden van retour. Voortaan handel ik het wel via post.nl af.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

tot op heden alleen maar tevreden

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke en kwalitatieve collectie

In het kleedhokje met spiegel stonden dozen, waardoor ik op de trap moest staan om te kunnen zien hoe 't staat, waardoor ik op een podium sta voor aanwezigen. Omkleden kon wel in het pashokje zonder spiegel, dit snap ik dus totaal niet. De twee medewerkster wisten wel wat ze deden maar wel lichtelijk non-chalant. Ik proefde dat ze zich ergeren aan hun werkplek, en terecht. Ik ben liever in The Stone Hellevoetsluis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime sortering en kwaliteit.

Bestelling sneller in de winkel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk

Niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nauwkeurig, netjes en verzorgde levering en communicatie.

Ga zo door...

Sneller verzenden moet kunnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ