Pluspunten
Goede kleding
VerbeterpuntenSnellere logistieke afhandeling. Duurt meerdere dagen voordat je de bestelling binnen hebt.
Pluspunten
Snelle keurige services. Goede website.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenRetour in de winkel jullie system is niet makkelijk voor de mensen in de winkel, je kunt lastig ruilen eerst voorschieten en daarna weer terug ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering gratis retour lage prijs
houd je online voorraad goed bij, er is niets irritanter dan dat je iets besteld, er 4-5 dagen op moet wachten om vervolgens te horen dat je het niet meer krijgt
Beste Ilse, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de communicatie. Tot onze spijt hebben wij de bestelling moeten annuleren daar de jurk van Circle of trust niet leverbaar was. Het door u bestelde artikel was het laatste exemplaar en deze bleek helaas een stik fout te hebben. Het bedrag is direct aan u terugbetaald op de rekening waarmee u had betaald. Verder hadden wij helaas te maken met een storing waardoor de e-mails iets vertraagd waren. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat graag via [email protected] Met vriendelijke groet, Melissa The Stone - Webcare
Pluspunten
Snel, duidelijk, leuke kleren, makkelijk retourneren
Pluspunten
Vriendelijk personeel, verschillende leuke kleding, mooie winkels.
VerbeterpuntenVind het in de kleinere winkels wat minder overzichtelijk door waarschijnlijk te veel kleding.
Pluspunten
Nette, duidelijke, gemakkelijke afhandeling. Producten kunnen in de winkel afgeleverd worden bij online bestellingen en daar ook geretourneerd worden indien ze niet naar verwachting zijn.
Verbeterpuntengeen tips, enkel tops
goed , geen verbeterpunt
Pluspunten
De meiden in Culemborg zijn super leuk en behulpzaam
VerbeterpuntenIk was naar de Stone in Culemborg geweest omdat m'n zusje daar graag komt en heb daar kleding gepast. Bij 2 artikelen zat ik te twijfelen over de maat, maar 1 maat groter van de trui en 't broekje was er niet meer in Culemborg. De verkoopster zei dat ze 't kon bestellen en naar mn huisadres kon laten sturen (ik woon totaal niet in de buurt van Culemborg). Daar was ik erg blij mee, maar bij 't afrekenen moest ik nog eens 4.95 verzendkosten betalen voor die 2 artikelen die ze niet meer in m'n maat hadden. Dat vond ik echt niet netjes want ik had net 120 euro besteed! Daar zou weleens naar gekeken kunnen worden. Als je verzendkosten moet betalen omdat je online besteld is tot daar aan toe, maar dit vond ik echt niet kunnen.
Pluspunten
Leuke kleding en betaalbaar
Pluspunten
Goede prijs, snelle, ongecompliceerde levering
VerbeterpuntenHet kan nóg sneller
Pluspunten
Was voor mij nog een onbekend bedrijf. Besteld, betaald, vlot en netjes geleverd.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
klantvriendelijk/service gericht
Verbeterpuntenvolgens mij geen
Pluspunten
Leuke winkel met enthousiaste mensen. Webshop is duidelijk en voor ieder wat wils. Elke keer nieuwe leuke kleding, daarnaast een snelle levering en ook keurig verpakt.
VerbeterpuntenDe verzendkosten in rekening brengen van de klant vind ik niet meer van deze tijd. Ik ben van mening dat er klanten zijn die dan niet zouden bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt!
VerbeterpuntenGeen, ga er vaker bestellen! :-)
Pluspunten
Alles Ging goed
Beste Martha, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer! Dit vinden wij altijd erg leuk om te horen. Ik wens u heel veel plezier van de Only trui. Met vriendelijke groet, Melissa The Stone - Webcare
Pluspunten
Leuke kleding en altijd op tijd geleverd!
VerbeterpuntenDe verzendkosten zouden wel eens iets minder mogen zijn met name de producten die in de sale zijn!
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw reactie en het mooie cijfer! Wij zullen dit intern doorgeven om te kijken of dit in de toekomst mogelijk is. Met vriendelijke groet, Melissa The Stone - Webcare
Pluspunten
Snelle afhandeling
Beste Ada, Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Dit vinden wij erg leuk om te horen. Ik wens je heel veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groet, Melissa The Stone - Webcare
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenTrack en trace deed het niet
Beste Rosanne, Hartelijk dank voor uw beoordeling en dit mooie cijfer! Wij hadden inderdaad te maken met een storing van de Track en Trace codes. Deze zijn helaas later verzonden toen het pakketje al onderweg was. Excuses voor de verwarring. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare