goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede webshop, prima levering, kwalitatieve producten

Het aanbod van PME mag groter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ik had ophalen in de winkel. Vandaag voor 16.00 uur besteld, volgende dag lag het klaar om opgehaald te worden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makelijk en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede collectie, goede prijs/kwaliteit

Boven een betaald bedrag zouden er geen vervoerskosten berekend hoeven te worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat er geen mail gestuurd wordt dat het pakket ook daadwerkelijk in de winkel ligt. Overigens in de winkel in Maassluis is het personeel niet erg klantvriendelijk als je dit aankaart. Wordt gezegd dat het in de spam staat, zeg ik vriendelijk dat dat niet zo is, wordt ik min of meer afgesnauwd. De website is goed, de rest vatbaar voor verbetering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kleding .verzending goed.

Zonde van de verzendkosten komt altijd 4.50 bij. Vind het leuk als ik wat zie voor een leuk prijsje maar komt altijd 4.50 bij dan denk ik laat maar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, goede service. Ik had 1 product in 2 maten besteld. Het was makkelijk om er 1 retour te sturen. Het geld werd snel teruggestort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke foto’s van de artikelen. Maten die nog beschikbaar zijn, zijn ook daadwerkelijk beschikbaar. Levertijd van de artikelen staat goed vermeld. Keuze om het artikel op te halen in de winkel, of thuisbezorgd te krijgen. Na verzending van de artikelen ontvang je een track&trace code. Genoeg betaalmogelijkheden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en goede afhandeling!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel aardig personeel Zeer behulpzaam en gezellig Groeten je als je binnekomt Is et iets niet wordt het voor je besteld en bellen je op als het er is. Je hoeft pas te betalen als je het komt halen. Wat wel wat anders is bij de esprits winkel naast de the Stone Moest eerst 4 kledingstukken afrekenen voordat ze, ze voor mij wilde bestellen. Ik hoef bij de appie ook niet vooraf te betalen voordat ik mijn spullen koop. Dus aangezien the Stone en esprit met elkaar te maken hebben, kunnen ze daar nog wat van de The Stone leren. Hoe je klanten bind en tevreden houd. Nog beter gezegt hoe je, je winkels draaiend houd

Geen vind The Stone een fijne winkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Ook gratis aan huis leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en snelle afhandeling van mijn bestelling. Duidelijk mailcontact.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering

Niet altijd duidelijk wanneer het pakket aankomt in de winkel, soms nogals verwarrend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne website, overzichtelijk en vaak mooie aanbiedingen en kortingen. Ze leveren snel en nauwkeurig. Geen enkel minpunt. Ga zo door!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel te laat geleverd.

Geef de juiste levertijd duidelijk aan en niet standaard binnen 24 uur in huis.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

8 tevreden geen

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ