Pluspunten
Altijd snel en correct. Ik vind dit 1 van de betrouwbaarste webshops die ik ken. Duidelijke website, snelle levering en duidelijk retourbeleid. Mijn retour was vrijwel direct verrekend bij afterpay, terwijl dat bij andere webshops soms weken duurt. Super netjes!
Beste Ellis, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat een groot compliment om te lezen dat u onze webshop kiest tot de meest betrouwbaarste webshops die u kent! Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop en natuurlijk graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Goede bereikbaarheid
VerbeterpuntenBij levering binnen 24 uur zoals in de banner op de website vermeld, de kleine lettertjes ook vermelden (voor 18.00 uur besteld). Noot: The Stone heeft verbeterpunt intern besproken en vermelden de kleine letters vwb de 24 uurs levering. Top!
Beste Lyn, Hartelijk dank voor uw beoordeling en dit mooie cijfer! Wij hebben uw verbeterpunt intern besproken zodat wij ook de kleine lettertjes betreft het tijdstip voor een 24 uurs levering kunnen vermelden. Ik wens u veel plezier met uw aankopen en wij begroeten u graag terug. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Snel en goed geholpen
Pluspunten
Nette site en snelle levering! Ik was nog niet bekend met hun maar blij dat ik hier besteld heb.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als ze wat maattabellen voor de kleding kunnen toevoegen, ik draag namelijk altijd XS maar de broek viel alsnog ruim uit.
Pluspunten
Breed assortiment en snelle levering
Verbeterpuntendoordat de kleding los in de grote doos zat was alles gekreukeld. Dit is te voorkomen daar de kleding op te vouwen en in te pakken. Dat geeft gelijk een andere (verzorgde) aanblik.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website Heldere bestelprocedure Je wordt goed van alles op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenIk had gekozen voor afhalen op een post nl punt. Toen ik het mailtje kreeg dat het verzonden was, stond als afleverdadres mijn eigen adres vermeld. Dat was verwarrend. Toen ik namelijk in de track&trace kon kijken bleek dat het wel gewoon op t post nl punt zou worden afgeleverd.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de koop: bevestiging, wijzen van betaling en de bezorging heb ik als zeer positief ervaren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
The Stone.nl Geachte Men of Mevr Zoals U weet had ik iets besteld bij jullie maar moest het helaas weer terug sturen. want constateerde voor ik het jasje aan trok al een fout het was niet goed gestikt op de naad helaas
VerbeterpuntenBeter opletten voor dat jullie het versturen. Dat de klanten niet kapotte kleding binnen krijgt.
Beste Anita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ik ben het helemaal met u eens dat het niet prettig is om een artikel te ontvangen welke niet goed gestikt was op de naad. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat u inmiddels een nieuw artikel heeft ontvangen en ik wens u heel veel draagplezier van de biker jack! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat enorm jammer dat u ons beoordeeld met een onvoldoende. Daarom heb ik meteen nagekeken wat er fout is gegaan in de communicatie. Tot mijn verbazing is alles verlopen zoals had gemoeten. Uw pakketje is namelijk binnen 48 uur geleverd in de winkel te Nootdorp en de verzendbevestiging is 1 dag na besteldatum gemaild. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via [email protected] Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Super snelle levering en perfecte communicatie
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenVoortaan niet zeggen dat je het product morgen in huis hebt en dan vervolgens hem 3 dagen later leveren
Pluspunten
De enorme klantvriendelijkheid en gezelligheid p.a. kokplein dordrecht
VerbeterpuntenIets groter meer ruimte maken
Apart dat ik nu al een evaluatie kan doorgeven. Mijn aankoop is nog niet eens geleverd.
Pluspunten
Netjes
Pluspunten
Prima en gratis verzending. ...dat nodigd wel uit om te bestellen
Pluspunten
Verbeterpuntenkreeg de broek stuk thuis, eerst gebeld toen klachtenbrief ingevuld maar hier verder geen reactie op gekregen.
Beste Donja, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u een broek heeft ontvangen welke stuk is. Tot op heden hebben wij geen e-mail/klachtformulier van u kunnen terugvinden waarop wij kunnen reageren. Ik wil u vriendelijk vragen om de kwestie te mailen naar [email protected] zodat wij u verder van dienst kunnen zijn. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Heel snelle levering, duidelijke berichtgeving over de verzending en traceren van pakket. Heel tevreden!
Pluspunten
supersnelle levering!!!!!
Pluspunten
Snel en goed verzonden!
VerbeterpuntenAlles prima