perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling was op tijd binnen, Retouren ging makkelijk en snel. Ik werd klantvriendelijk geholpen door vrolijke en enthousiaste medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi vlug geleverd

gaat goed zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eventuele klachten worden super netjes opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles snel geregeld!

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed geleverd Zeer tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

De retour papier meegeven met deze zending. Niet ernaar via email

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke anthousiaste meiden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snelle levering, goede kwaliteit product, product is zoals op de website staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte afhandeling, steeds op de hoogte houden van het verloop van de bestelling

zeer slecht, onaanvaardbaar

Betreft verkooppunt te Elst (gld) Mooie gele jas gekocht maar pilt en pluist heel erg. Terug naar de winkel in Elst gegaan waar de klacht wordt bekeken en er word mij gelijk verteld dat het door de shawl komt die ik er bij draag. Daar ben ik het zeker niet mee eens want het zit onder de armen op de rug en aan de binnenkant enz.. De pluizen worden er af gehaald en een paar dagen later kan ik de jas weer ophalen! Dit kan ik natuurlijk zelf ook wel (en ook al meerdere keren gedaan) de jas blijft pillen en ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Ik voel me niet serieus genomen, de verkoopster zegt dat ik de pluizen er maar gewoon steeds af moet halen. Dat is uiteraard niet de bedoeling als je een jas koopt. Telkens gaat er dan een laagje van de jas af en dit hoort gewoon niet. Ook gaf de verkoopster de tip om maar geen shawl meer bij deze jas te dragen, belachelijk en zeer onprofessioneel. De verkoopster bleef bij haar punt dat het door de shawl kwam en er word dan maar gezegd het hoofdkantoor te bellen die mij vervolgens ook niet echt serieus neemt en maar weer naar de winkel stuurt.. Jammer had toch echt wel meer service verwacht van jullie. Ik verwacht dat een jas gewoon een goede kwaliteit heeft bij jullie en dus niet continue gaat pillen. Ook verwacht je een professionelere houding van het personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima snelle levering, heb echter het product terug gestuurd omdat de maat niet goed was en de kleur tegenviel.

Geen, hopelijk verloopt de terugbetaling ook netjes en snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle bezorging

Er zat een sierrandje op de broek, dat was niet zichtbaar vanaf de foto van de website. Dus het is handig als dat beter zichtbaar is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Dit keer was ik niet tevreden over mijn online bestelling... Er zat een vieze vlek op een blouse dat ik had besteld.

Stuur kleding op wat van goede kwaliteit is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, super vriendelijk personeel, goede service wat betreft klachtafhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als de bestelling in de winkel is gearriveerd nemen ze telefonisch contact op.

- De winkel hangt iets te vol en daardoor is het niet altijd overzichtelijk.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ