Pluspunten
Leuke website en verpakking. Goede return policy, ook voor België!
VerbeterpuntenTijdens de drukke eindejaarsperiode duurde het wat langer om een retouretiket voor België te krijgen per email. Telefonisch contact was hartelijk en efficiënt, waarvoor dank!
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hebben elkaar telefonisch gesproken en ik dank u voor uw begrip tijdens onze drukke periode rond de feestdagen. Heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntene mail gestuurd maar geen reactie ontvangen, artikel gekocht met korting 2 dagen later andere prijs
Beste Kimberly, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb het voor u nagekeken en zie dat wij op 18-1 een e-mail van u hadden ontvangen betreft het prijsverschil van 2 artikelen. Ik heb uw mail beantwoord op 19-1 (de volgende dag) met de mededeling dat wij het prijsverschil hadden terugbetaald op uw rekening. Heeft u mijn e-mail niet ontvangen? Ik hoor het heel graag zodat we misverstanden uit de lucht kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Altijd een super service. Zowel online als in de winkel. Nooit problemen met ruilingen of retouren en je wordt altijd vriendelijk geholpen door het personeel.
Beste Marline, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Heel erg leuk om terug te lezen dat onze klanten tevreden zijn met onze "super service". Wij begroeten u graag terug in onze webshop en natuurlijk in onze winkels. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Janelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede site. Vriendelijk personeel. Spaarsysteem
VerbeterpuntenKloppende informatie bij producten op de website
Beste Plien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Mocht het u opvallen dat de informatie op de webshop niet juist is, aarzel dan niet en laat het ons weten via [email protected] zodat wij het na kunnen kijken en kunnen aanpassen. Wij leren graag van tips en verbeterpunten! Ik wens u veel plezier met uw aankoop en heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Snelle levering goede producten
Verbeterpuntengeen verzendkosten betalen :)
Pluspunten
Overzichtelijk en snel !! achteraf betalen is een zéér groot pluspunt.
Pluspunten
ik heb ooit een jumpsuit gekocht en jullie hebben er toen eentje achter gehouden en de andere opgestuurd!! en vriendelijk aan de telefoon!
Verbeterpuntenzo zo niks kunnen bedenken!!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
snelle afhandeling. alles goed verlopen hoge kortingen ten opzichte van andere winkels.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
goed product geleverd
Verbeterpuntenwe kregen geen melding dat het bij de winkel binnen was
Pluspunten
In Vianen is het personeel super! Ze denk mee, laten je met rust als je dat wilt en geven je eerlijke adviezen. Ik slaag nergens zo goed als bij de Stone in Vianen
VerbeterpuntenNiet te jong personeel neer zetten.
Beste Marjanne, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb uw beoordeling doorgestuurd naar onze meiden in Vianen zodat zij uw mooie complimenten kunnen ontvangen! Ik wens u veel plezier met uw aankoop & graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Snel, duidelijk, helder en correct
Pluspunten
Alles prima afgehandeld. De levering was zelfs vroeger dan voorzien.
Pluspunten
Snelle levering !
Pluspunten
Leuke collectie
VerbeterpuntenSnelheid levering
Beste Monique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. De levering van uw bestelling heeft inderdaad iets langer op zich laten wachten. Uw pakketje is 1 werkdag later opgestuurd dan gepland. Dit had te maken met het nabestellen van een artikel uit uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Ik wens u veel plezier met uw aankoop en wij begroeten u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webshop