Pluspunten
Goede kwaliteit, snel geleverd, goede service
VerbeterpuntenOp dit moment zeer tevreden, geen verbeterpunten. Ga vooral zo door.
Beste Jennefer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dat zijn nog eens mooie pluspunten! Heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Pluspunten
Super leuke en mooie kleding, veel keus en regelmatig flinke kortingen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Kwalitatief goede spullen
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten aangeven
Pluspunten
Snelle levering en genoeg informatie over het pakketje tijdens de levering.
Pluspunten
Snelle levering, goed product!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering , goed product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Snelle keurige levering, fijn!
Pluspunten
Mijn bestelling was mooi snel binnen. Ik moest het artikel ruilen ivm een andere maat. Omdat de ruiling zo lang duurde zag ik op de site dat mijn artikel ook nog in prijs gezakt was. Nadat ik contact had gelegd werd er aangegeven dat mn artikel onderweg was erg ze het prijsverschil gingen terug storten. Helemaal super dus!!
VerbeterpuntenHelaas gaat het ruilen van een artikel niet zo snel.
Beste Luchien, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat je bestelling snel bij u in huis was! Het kan zijn dat het gewenste artikel welke u wilde omruilen niet op voorraad was en moest worden nabesteld. Inmiddels heeft u de jas ontvangen zie ik en het prijsverschil terugbetaald gekregen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Zeer correct. Dag erna had ik al mijn bestelling. Mooi verpakt in een stevige doos.
geen
vlg site wordt pakket bezorgd binnen 24 uur Arriveerde pas na 4 dagen
Beste Marleen, bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw pakketje later dan verwacht is afgeleverd. Helaas komt het wel eens voor een artikel moet worden nabesteld als het niet door de kwaliteitscontrole komt. Onze excuses hiervoor! Ik wens u veel plezier met de blouse van Esprit en wij begroeten u graag terug. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Snelle komst bestelde producten
VerbeterpuntenNee
Besteldatum 27-12-17 met "bestel nu, binnen voor 31-12-17. Uiteindekijke bestelling 4-12-17 gereed om af te halen. Of een ruimere marge, of informeer de klant.
Beste Lloyd, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Alle bestelling die voor 28-12 waren geplaatst konden voor oud en nieuw nog verzonden worden. Daar uw bestelling op 29-12 was geplaatst, ging dat met uw pakketje helaas niet meer lukken zoals aangegeven. Ik wens u veel plezier met uw aankoop en wij begroeten u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare
Sms sturen als het oakket binnen is in de winkel
Pluspunten
Vriendelijke goede service in de winkel in hillegom
VerbeterpuntenLiever een mailtje als de bestelling in de winkel ligt ipv wanneer het er zou moeten zijn
Beste Jan, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ik kan mij goed voorstellen dat het prettiger is om een bevestiging te krijgen wanneer het pakketje in de winkel ligt dan wanneer het nog onderweg is. Wij nemen uw verbeterpunt dan ook zeer serieus en wie weet kunnen wij dit in de toekomst aanpassen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Goede prijs, tijdige levering, product conform verwachting
VerbeterpuntenAfterpay website werkte niet correct
Pluspunten
Snelle levering, de maten passen perfect, uitgebreide keuze.
VerbeterpuntenJij moet altijd verzendkosten betalen, zelfs als jij voor 150, 00 bestelling doet. Bij andere internetwinkels is het niet zo.
Beste Ellen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw pakketje snel geleverd werd en dat u zo tevreden bent over de collectie! Wij nemen uw verbeterpunt mee zodat wij dit in de toekomst wellicht kunnen wijzigen. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Goede service.
Verbeterpunten2 vesten gekocht, beide maat M. De een was groter dan de ander.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dat is inderdaad een beetje gek. Uiteraard mogen artikelen die niet naar wens zijn kosteloos geretourneerd worden. U kunt een webshop bestelling ook in één van onze winkels terugbrengen als dat beter uitkomt. Met vriendelijke groet, Sharon The Stone - Webcare