slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding, best veel keus. De winkel is prima, online is waardeloos

Geen enkele communicatie bij het plaatsen van een order. Ook geen communicatie over de afhandeling van je bestelling. Je moet zelf in actie komen om te achterhalen of het bestelde artikel al is af te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vaak leuke acties

Geen verzendkosten meer rekenen! Dit doet nog nauwelijks een webshop en zelfs met een order van 300,- moet ik verzendkosten betalen, dit kan echt niet.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling was vertraagd maar ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer ik de bestelling kon verwachten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ng niet

Ik heb het artikel nog niet ontvangen

slechter dan verwacht

Pluspunten

De site ziet er leuk uit.

Ik heb een week geleden iets besteld en het nog steeds niet binnen. Ik snap dat het erg druk is geweest met Black Friday en Cyber Monday, maar dit vind ik wel erg lang duren. Bovendien kreeg ik ook pas na een paar dagen een mailtje dat mijn bestelling vertraagd was.

voldoende, een redelijke ervaring

De mail pas versturen als het pakketje echt in de winkel aanwezig is. Op vrijdag mail ontvangen dat de bestelling na 16 uur binnen is en dan kom je op zondag is hij er nog niet.

goede service, goed behandeld

Snellere afhandeling retour via de winkel. dit duurde echt heel lang voordat het retour was en ik mijn betaling terug ontving.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is allemaal goed geregeld.

Zou het niet weten

voldoende, een redelijke ervaring

De levering binnen de tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goede voorraad, goede mailing

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zowel medewerker servicedesk als verkoopsters in de winkel waren zeer behulpzaam en hebben er alles aan gedaan om mijn bestelling op een bep. dag in de winkel te krijgen. Het is ook erg prettig dat bij retourzending het geld wordt terug gegeven in de winkel. Kortom, een fijne klantvriendelijke werkwijze van iedereen

Korting op website zou eveneens in de winkel moeten gelden; dat scheelt ieder een hoop werk. Nu heb ik jassen via de website besteld met korting, terwijl ze ook in de winkel aanwezig waren ( zonder korting)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De verkoopsters in de winkel super vriendelijk en zeer hulpvaardig en de website is altijd even overzichtelijk. Top!

geen

slechter dan verwacht

Pakket is nog nuet bezorgd, vertraagd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee

Bezorgingservice, na een week nog steeds niets bezorgd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding

Zorg dat bestelling op tijd wordt geleverd. Nog niet binnen, week geleden besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering , retour zending ook correct en eenvoudig uit te voeren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden

Het duurde erg lang

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nog niet ondervonden helaas

na 8 dagen nog niets ontvangen! wel 2x een automatische mail met "sorry". heel fijn maar daar heb ik weinig aan, en ik heb nog altijd niets ontvangen... Dus nee, ik beveel dit bedrijf niet aan. Balen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding

Wanneer je een online bestelling plaatst krijg je bij ieder artikel de verwachtte bezorg tijd te zien. In mijn geval was dit maximaal 48 uur. Na 5 werkdagen kreeg ik een mail met daarin excuses voor de vertraging maar door de drukte had mijn bestelling vertraging opgelopen. Ben nu inmiddels 7 dagen verder en mijn bestelling is nog steeds niet binnen helaas. Ik snap dat door drukte bestellingen vertraging oplopen maar pretendeer niet dat je de bestelling binnen 48 rond te kunnen hebben.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Duurt veel te lang om via de webshop iets in huis te krijgen. Ondanks dat het black Friday of cyber Monday is......andere bedrijven lukt dit wel om de volgende dag te leveren. Dit is al de 2e keer helaas.......

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ