Pluspunten
Nog geen. Hebben een weekhoorn geleden kleding besteld en nog steeds niet geleverd. Afgelopen zaterdag daar bericht van gekregen. Deze bestelling is een sinterklaas cadeau?
VerbeterpuntenBetere communicatie! !!!!!!
Beste Annemiek, hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Wat vervelend dat u zo lang op uw pakketje heeft moeten wachten. We hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en hopen dat u alsnog een fijne sinterklaas avond heeft gehad! Met vriendelijke groet, Sharon
Sneller informatie geven over de levering
Goedendag, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Ondanks de vertraging wensen wij u toch heel veel plezier met uw aankoop en begroeten wij u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Product voldoet aan verwachting, levering erg vertraagd
VerbeterpuntenZorgen dat levering op tijd is!!
Pluspunten
Ook goed in goede reactie. En zeker ook in coulance. Top
VerbeterpuntenNog geen punt gevonden
Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen!!! zondag 3 december.
Beste Corrie, hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Wat vervelend dat u zo lang op uw pakketje heeft moeten wachten. We hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Sharon
Iets ruimere omruil/terugbreng tijd. Twee weken is bijna 'ouderwets' te noemen tegenwoordig.
Beste Carina, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u ons beoordeeld met een onvoldoende. Wij hopen dat wij u verder kunnen helpen en vragen u om contact met ons op te nemen via [email protected] Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
vriendelijk personeel, mogelijkheid om te appen met bedrijf.
Pluspunten
De winkels zijn prima
VerbeterpuntenDe webshop is echt een 1 waard! Ik heb 26 november een trui gekocht via de website, voor mijn vader zijn verjaardag op 4 december. Ruim op tijd denk je. Het is nu 3 december en de trui is nog niet eens verstuurd!!! Krijg ik een mailtje met sorry maar het komt door drukte en een 10 procent kortingscode, nou hoera. Daar ben ik niet mee geholpen.
Beste Linda, hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Uw reactie is volkomen begrijpelijk. Wij hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Helaas hebben wij door logistieke redenen ons niet kunnen houden aan onze reguliere levertijd. Uiteraard is dit niet wat u van ons mag verwachten. Ondanks de late levering hoop ik toch dat uw vader een fijne verjaardag heeft gehad. Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb mijn jas nogsteeds niet
Beste Michelle, hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wij hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Helaas hebben wij door logistieke redenen ons niet kunnen houden aan onze reguliere levertijd. Uiteraard is dit niet wat u van ons mag verwachten. Ondanks dat uw pakketje later dan verwacht geleverd was, wensen wij u toch heel veel plezier met uw aankoop en begroeten wij u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon
Wij betalen 4,95 om binnen 48 uur ons pakket te krijgen thuis. Ik heb 26 dec besteld en kreeg meerdere mails dat mijn pakket verzonden was, maar ik heb tot nu toe nog niets ontvangen. Kreeg zojuist een mail dat het waarschijnlijk 5 dec gaat worden. Ik had het kledingstuk dit weekend nodig, heb het dus nog steeds niet ontvangen
Beste Sandra, wat fijn dat u ondanks deze negatieve ervaring, toch de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ik heb het voor u nagekeken en zie dat uw pakketje 01-12 is verzonden. Helaas heeft de drukte van Black Friday ook een enorme impact gehad bij PostNL en zijn daardoor ook vele pakketjes vertraagd geleverd. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle bezorging. netjes een melding als er een vertraging is
VerbeterpuntenGeen vertragingen?
Pluspunten
Snelle service en goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering en in de winkel eerlijk advies
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, betalen achteraf, werkt prima !! Ga zo door!
Pluspunten
Snelle service en duidelijke website
Pluspunten
Stom onderzoek. 9 dagen geleden besteld. Nog niks binnen behalve een mail gisteren dat niet alles geleverd kan worden. Was altijd zeer tevreden maar ze maken er nu een potje van.
VerbeterpuntenLeveren als je beloofd te leveren.
Beste Mike, wat fijn dat u ondanks deze negatieve ervaring, toch de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Uw reactie is volkomen begrijpelijk en dit was voor ons zeker een goede leer voor de volgende keer om het logistiek gezien anders aan te pakken! We hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Ondanks dat uw pakketje later dan verwacht geleverd was, wensen wij u toch heel veel plezier met uw aankoop en begroeten wij u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Perfecte uitstraling van de website, verzending van het bestelde artikel en verzorging indien artikel retour moet worden gezonden. Was in mijn geval zeker niet nodig, ik ben 100% tevreden over mijn jas en de kwaliteit hiervan. The Stone.NL heeft in mij een zeer tevreden klant erbij.
VerbeterpuntenEigenlijk niet, door black friday was te verzenden een paar dagen later, voor mij niet echt bezwaarlijk, je kan het artikel prima volgen via de website. Dus zeer attent van The Stone zelf om mij 10% korting te geven op de volgende bestelling. Zo doe je dus aan klantenbinding.
Pluspunten
Goede service! Correcte levering!
Pas de levertijden op de site aan tijdens een grote actie. levering te laat dus telleurgesteld
Beste Danny, hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Uw reactie is volkomen begrijpelijk. Wij hadden ons voor Black Friday & Cyber Monday voorbereid op een aantal hele drukke dagen, maar dat er zóveel bestellingen geplaatst zouden worden, hadden wij van te voren niet aan zien komen. Helaas hebben wij door logistieke redenen ons niet kunnen houden aan onze reguliere levertijd. Uiteraard is dit niet wat u van ons mag verwachten. Ondanks dat uw pakketje later dan verwacht geleverd was, wensen wij u toch heel veel plezier met uw aankoop en begroeten wij u graag terug! Met vriendelijke groet, Sharon
Pluspunten
Besteld via de webshop. Pakketje werd netjes bezorgd. Per mail keurig op de hoogte gehouden over de levering.
Pluspunten
Veel verschillende merken en artikelen
VerbeterpuntenEen coulantere houding als je een klacht hebt over een artikel.
Beste Elma, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de manier waarop u geholpen bent bij een klacht. Als u wilt mag u ons een e-mail sturen naar [email protected] met hierbij een korte uitleg van de situatie zodat wij deze kwestie op een gewenste manier kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Sharon